| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 11:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobio sam na testiranje 8 duhanskih i 4 neduhanske GoldenZ tekucine. Sve su 18mg nikotina i kombinacija VG/PG baze. Iducih dana znate sto vas ceka.  
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 15:07 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Golden... a jel mozes s njima prati zube? Ili makar prozore? Golden  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 15:54 |
|
|
Kinta, za pete te objesim ak potrosis svu cokoladu. 
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 21:22 |
|
|
po nastupu i predstavljanju doticnog vlasnika spomenutih tekucina ja te iste ne mislim konzumirati. tebi sretno. 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 23:08 |
|
|
|
Ako me trideset godina nisu cigarete uspjele u grob spremit, onda valjda nece ni par kapi tekucine. Za degustacije imam klasican atomizer za koji znam kakvu aromu daje i dosta mi je samo par kapi .
A sto se tice GoldenZ-a, tu sam jos uvijek neutralan. Nisam bas odusevljen njihovim nastupom, ali znam da je neke stvari jako tesko ispravit kad u startu krenu krivo. Dali je tome krivnja neiskustvo ili bahatost, to za sad neznam. I zato za sad nemam stav prema cijeloj prici.
Zadnja izmjena: Lis; 15 vel 2013 23:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 15 vel 2013 23:10 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
E sad bi bila fora da su tekućine mrak!!! I nakon iskustava s nekim drugim nahvaljenim tekućicama, uopće me ne bi iznenadilo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 16 vel 2013 13:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pa da krenemo. Testna aparatura je Devil's Marble EVO mod i DSE 901 atty pogonjeno na 5V. Ako se ukaze potreba lako promijenim osnovu.
Tobacco M Light
To bi bilo nesto kao bijeli Marlboro? Iz iskustva znamo da aroma e-liquida nema veze s vezom s cigaretom prema kojoj nosi naziv, pa da probamo odgonetnuti o cemu se ovdje radi. Duhan, orasasti plodovi, cokolada i aroma papira za cigarete. Ima tu i malo karamele. Aroma je prilicno jaka ali iznivelirana i bez nekih spiceva. Nema tu neki WOW efekt ali uredno radi svoj posao i moze posluziti za cijelodnevno parenje. Prelaskom na doradjenu mini vivi novu i 3,7V, jos uvijek se pokazalo dosta arome. Smanjivanjem kolicine arome u bazi vise bi se izgubilo nego dobilo, tako da po svemu sudeci pogodjen je optimum. Sve u svemu liquid uredno obavlja svoj posao. Ne stvara ovisnost nego trazi da se povremeno prekine monotonija nekom drugom aromom. Uostalom takav je i bijeli Marlboro, zar ne?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 16 vel 2013 17:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
PeachBreskva je uvijek fina ali brzo dosadi. Ove arome koje imam u hladnjaku dugo nisam koristio za parenje. Ali kad zena radi vocni kolac sa shlagom - legne savrseno. GoldenZ Peach nije nesto obecavao kad sam otvorenu bocicu gurnuo pod nos. Zapuhnuo me jak miris kemije. U najboljem slucaju dobra tekucina za ispiranje attya. Ali WOW ... cista vinogradarska breskva. Aromaticna kozica, gorcina, bas sve kao kad zagrizem zrelu vinogradarsku breskvu. Aromu bi trebalo malo pojacati jer na 901 nije daleko od minimuma dok ce na vivama biti preslaba. Ali u svakom slucaju ovaj liquid je pravo otkrice. Prijedlog za GoldenZ: Stavite aromu u prodaju, prodavat ce se kao alva. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 16 vel 2013 20:48 |
|
|
|
Moram se slozit s Kintom u vezi breskve. Rijetko koja vocna aroma se ovako dobro pogodi. Prava breskva.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: GoldenZ liquid Postano: 16 vel 2013 21:14 |
|
|
ČokoladaOcekivao sam opet nekakvu tesku aromu koja u tragovima podsjeca na cokoladu, ali ova nije takva. Aroma nije slatkasta, ima okus po mljecnoj cokoladi, ali nije Milka ili Nestle. U stvari, okus me je vratio u djetinstvo. U doba kad se u ducanu mogla kupit čokolada šečerna tabla. Ima okus po cokoladi, ali nekakav bledunjav okus. I ne vjerujem da bi veca kolicina arome promjenila okus tekucine na bolje. Sve u svemu, ova čokolada nije na mene ostavila nekakav dojam. Mozda se nekome dopadne (Sanja?  ) ali sto se mene tice, ja jos uvijek nisam nasao pravu čokoladu
|
|
 |
|
 |