|
.
Sada je: 09 svi 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 20 lis 2013 23:13 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Silverthorne... vrlo zanimljiva aroma.... netko je u review-u opisao da se osjeti lagani šmek po čaju od koprive i to je definitivno tako. Ali aroma nije preintenzivna, blaža je od ostalih JC tekućina i osvaja polagano. Ugodno iznenađenje...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
davors
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 11 stu 2013 01:30 |
|
|
|
Od Johnson Creeka probao sam tri okusa, i sva tri su mi odlična.
Wisconsin Frost - jako fina tekućina koja podsjeća na jesenje šumske okuse, mentol je prisutan vrlo blago u pozadini, aroma ima mnogo slojeva koji se mijenjaju od udisaja do izdisaja
Tundra - Jako dobar mentol, jak ali nenapadan, dostatan za parenje u čistom stanju ako želimo rashladiti grlo i nosnu šupljinu
Autumn Crisp - Karamel jabuka, ali ima tu još nečega, meni najbolja JC tekućina, gastronomski vrhunac
pardon, imam još jedan:
Mint Chocolate - blago sam razočaran jer se osjeti samo chocolate komponenta, minta ni od korova :-) a ta čista čokolada je malo preintenzivna i kao malo zagorena - trebalo bi ovu tekućinu pomiješati s nekom blažom milk cookie tekućinom, mislim da bi se tada dobilo ono pravo.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Odg: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 srp 2014 11:49 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Domestic - duhančina poprilična. Nije za cijeli dan, već za ugodno parenje uz čašicu vinjaka. Isušuje grlo poprilično, pa imajte spremnu i bocu vode. Nema što, cigara par exellance. Još da ne prlja setup toliko... mislim, nakon drugog tanka je nemoguće pariti... svejedno 4 ili 6 volti. Al da je dobra i ne toliko intenzivna kao Original, je. Dovoljno je iz kapaljke dodati pola kapaljke u neku od tekućina i gotovo ju preuzme. Ne odmah i ne na prvu, već polagano... Ipak, skloniji sam Originalu, premda je PG. Vrijedi probati jer vuče na duhan daleko više od Originala.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
raw2sienna
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 23 srp 2014 18:59 |
|
|
|
Probao JC Read Oak Silverthorne - najprije mi je zaprljala Mini PT3 pa Aerotank pa ju posle na dripper Tobh Atty nekako probao. PG free piše znači VG bazirana intenzivna suva duvanska - prema opisu neka bi bila Virginia i Turkish Tob - mene je više spominjala na Gitanes ili Gauloisses bez filtera alo mi još neštp ostalo od memorije na analogne. Ja je nikako nisam mogao pariti samostalne - nekako ju smixao da je bila podnošljiva. Dobio ju u zamjenu za neku HGS vočku tako da nema štete - upotrebit če se u nekom mixu.
|
 |
|
ciciban74
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 09 lis 2014 08:15 |
|
Pridružen: 16 srp 2014 23:13 Postovi: 44 Lokacija: Župa dubrovačka
|
|
Evo probah i ja par JC komada, i ne želim im ni ime zapamtit. Po mom skromnom mišljenju ovo su tipične, nabrijane i intenzivne američke arome koje meni apsolutno ne pašu. I mislim da je nemoguće pariti cijeli dan. Probao i ne hvala.
_________________  Kayfun Lite Plus - eVic-VTC Mini
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 lis 2015 16:53 |
|
Pridružen: 13 lis 2015 09:17 Postovi: 85 Lokacija: Lega Grad Osijek
|
|
Jel zna netko dali se JC mogu jos uvijek kupiti u Hrvatskoj, ako da, gdje?
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
_________________ Kayfun Five Pawns / Hcigar DNA200
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 lis 2015 17:42 |
|
|
|
u parilici, njihov web shop sigurno, a u poslovnicama neznam, to pitaj na tel
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 lis 2015 19:42 |
|
Pridružen: 13 lis 2015 09:17 Postovi: 85 Lokacija: Lega Grad Osijek
|
|
Hvala!
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
_________________ Kayfun Five Pawns / Hcigar DNA200
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 lis 2015 22:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
parilica ima rasprodaju JC-a...neće ga više imati (hvala ti bože)
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 lis 2015 22:34 |
|
|
|
šmrc šmrc a baš sam mislio uzet bočicu za par mjeseci
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 svi 2026 11:27. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |