| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 28 lip 2012 17:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Nije od parilice, ali tu je redoak pa da je sve na istom mjestu. Dakle Mint Chocolate e-liquid by JC (serija red oak) Nisam nikada do sada probao, pa eto ukratko: intenzivan okus čokolade sa malom dozom mentola (ako ste jeli after eight, vrlo slično). Okus je fantastičan (čak i meni). Pareno na Frenkosauru (PCC) 5V stalno, 901 atty. E, vrag mi ni dao mira pa sam probao na  sa 5,6V i 901 HV (5 oma). Tu se gubi jačina udara u grlo, ali je zato okus još bolji. Očito ovi HV atty-ji rade drugačije, daju bolji okus.No o tome u drugoj rubrici.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 28 lip 2012 18:37 |
|
|
Mint chocolate je baš pljunuti After Eight. To mi je jedan od najdražih JC-a. Ne znam jesi li naručio, ali nipošto ne isprobavaj JC Jabuku! pozelenit ćeš 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 28 lip 2012 18:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nisam, jabuka imam dosta na stablu, a i aroma jabuke mi nije nešto, pa makar bio i JC. Volim štrudl od jabuka 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 kol 2012 10:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Odem malo vidit šta ima novoga od JC-a, iznenađenje. Marcado 40 kn. Super  , ajmo naručit, kad ono 3ml, he a sve ostalo je inače po 120 kn, ali 15 ml. E, kako sam se skoro upropastio. Jbg neko je napravio grešku, ali bilo je slatko jedno 3 minute dok nisam shvatio. Parilica 
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 kol 2012 12:14 |
|
|
|
Poštovani Chromex,
Ispričavamo se ako smo Vas izbacili iz ZENa našom nesmotrenošću, stoga Vam besplatno šaljemo mali JC Marcado i Valenciu, za ove teške ljetne dane.
Parilica.hr
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 kol 2012 12:41 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 kol 2012 12:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 kol 2012 15:20 |
|
|
I mene ste izbacili....i mene ste izbacili !!! I to nekoliko puta...casna rijec !!!  Stvarno ste nesmotreni....sad mi je sve nekako bezveze Mislim da sam zasluzio bar 6 bocica.....ma nemate pojma kako mi je 
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 13 kol 2013 01:03 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
red oak silverhorn, nije iz parilice
sta reci, okus je svakako poseban i vrlo izrazen, ali nekako vuče na one stare arome aftershave-a ili na nekakav ljek.... sve u svemu dobra aroma za pariti sat vremena tek toliko za malo promjene
a tenesse cured mi je odličan i čak bi ga mogao pariti non stop, dimljeno drvo sa otopljenom karamelom na njemu začinjeno mrvicom vanilije
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
.....
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 15 ruj 2013 13:09 |
|
|
|
evo i malo mojih zapažanja... jc original i tennessee cured dobre tekucine, malo smeta pg nakon cjelodnevnog parenja i mozda mrvicu preintenzivne, ali fali ono nešto posebno; to nešto sam pronasao u red oak domestic, vrhunska aroma, srednje jaki duhanski okus koji se vješto isprepliće s drvenastim tonovima, možda mrvica karamele i jako blagi miris ˝pune˝ vanilije pri izdisaju... sve to dodatno zaokružuje odmjerena aroma spaljenog cigaretnog papira, definitivno No.1 u ovih godinu i nešto sitno parenja...
šteta što je 15 ml 80 kn... na akciji...
|
|
 |
|
 |