|
.
Sada je: 09 svi 2026 11:32. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 01 pro 2011 21:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Već te x-ti put pitam,koja je JC tek. za tebe najbolja,il dvije ? Original i Valencia Oprosti Chromexu, star je, gluh, slijep, senilan ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 01:10 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Već te x-ti put pitam,koja je JC tek. za tebe najbolja,il dvije ? Original i Valencia Oprosti Chromexu, star je, gluh, slijep, senilan ... Tnx,i ja sam  i to sve, ali još nije bilo posta na koji nisam odgovorio,ak se duri za nekaj nek se izjasni a ne... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 01:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Frenk.. ak se CHROMEX duri, a ti mu ga onda turi! 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 03:04 |
|
|
D@DO je napisao: Frenk.. ak se CHROMEX duri, a ti mu ga onda turi!  Je Dado,al treba imat šta... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 04:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Sorry Frenk, tek sad sam progledao na svoje okice, nisam opće vidio post. Dakle origigi, valencija, marcado (tak nešto), makar su sve dosta dobre, pune okusa što meni paše jer su mi osjetila u nepcu nekako otišla nekuda, a ne znam zašto.Ipak ima neki razlog, valjda noževi po bolnicama. Jedino je problem iz USA naručivat, uvijek neko sranje. Sad ću ja ovih dana još probati http://www.ecigexpress.com/flavoring-lo ... rs-c-16_18, pa ako te nešto zanima viči, ship je isti, a carina je posebna priča.Mene zanima RY#4, naravno.Možda je to pravi, ko će ga znat.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 13:00 |
|
|
Baš sam nedavno navukao ko hrčak ovih Lorann i Parfumers Apprentice aroma sa ecigexpressa, jedno 25-30 komada... ali naravno RY4 nije među njima (jer ja ne podnosim RY4) Što se carine tiče - nikakvih problema. Imao sam dvije narudžbe po 50-60$ i sve je bezbolno prošlo, stiglo u roku 14 dana. A aromice su jaako jako fine, mljac mljac 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 13:06 |
|
|
AmPh je napisao: Baš sam nedavno navukao ko hrčak ovih Lorann i Parfumers Apprentice aroma sa ecigexpressa, jedno 25-30 komada... ali naravno RY4 nije među njima (jer ja ne podnosim RY4) Što se carine tiče - nikakvih problema. Imao sam dvije narudžbe po 50-60$ i sve je bezbolno prošlo, stiglo u roku 14 dana. A aromice su jaako jako fine, mljac mljac  Odlicno  Pa otvori temu sa recenzijama,da cujemo nesto iz prve ruke....
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 02 pro 2011 13:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ajde više, dok nisam naručio.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 05 pro 2011 13:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nema ništa od amph-a, recenzija, sve moram sam 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 10 pro 2011 19:29 |
|
|
Evo, i ja sam probal tu famoznu teku(r?)cinu. Mislim da se zove Island ili tak nekak. Kapnem 2 kapi i probam. MMMMM  finooooo...... Drugi dim .... finoooo .... Treci dim ...aha, ok je. Nakon par dima mi je bilo dost. Nemere se to dimit cijeli dan. Tekucina je za moj ukus prearomatizirana a aroma kokosa je preintezivna i skoro pa ubije sve ostale dodatke aromi koji su smuckani u tu tekucinu. Jednom rejecju, to je aroma kokosa i kraj price. Dobil sam jos jednu flasicu tekucine pod imenom.... Domestos?  . Nije domestos nego nekak slicno, ali slova slova na flasici su toliko sitna da ni moje oko sokolovo to nemoze procitat. Uglavnom, cekam da se isplahne aroma kokosa pa da probam i tu drugu.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 svi 2026 11:32. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 11:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |