|
.
Sada je: 07 svi 2026 11:00. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 11:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 07 stu 2011 21:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Kratka recenzija tekučine. Nisam ju dobio, pa Ali bit će sutra, prekosutra, nekada, iz USA naravno za 30-45 dana, ko i moji jebeni lijekovi. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 stu 2011 00:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Super, samo se nadam da recenzija nece biti u Red Oak topicu nego u JC Original topicu. ... a ja se isto svacemu nadam ... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 stu 2011 03:21 |
|
|
CHROMEX je napisao: Kratka recenzija tekučine. Nisam ju dobio, pa Ali bit će sutra, prekosutra, nekada, iz USA naravno za 30-45 dana, ko i moji jebeni lijekovi.  To je tako kad nisi platio poštarinu  pa smo ju poslali Šalim se, poslano je i treba ti svaki tren poštar pokucati na vrata 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 08 stu 2011 07:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
to me i muči, žena se vratila a ja moram......nekud  mhm, prilog: scena iz onog filma poštar pa zvoni dok mu neko vrata ne otvori 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 09 stu 2011 14:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Stiglo, makar sam moral ići na poštu v selu.Dakle dvije bočice JC, jedna red oak, a druga origigi,  samo ih gledam. Navečer šaljem recenziju, moram negdje nač Oharas beer, toga nema tu. Prekrasan pakung, dobih na poklon, kao stari član foruma i dvije hm, kak se to zove, dvije pipete tzv.UKAPLJIVAČ.Pretpostavka je da to ide u kombinaciji, ali ipak HVALA. Ubit ćemo se za MARTINJE. p.s. osim ak sve ne poparim sam 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 10 stu 2011 01:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Stiglo, makar sam moral ići na poštu v selu.Dakle dvije bočice JC, jedna red oak, a druga origigi,  samo ih gledam. Jedna red oak ... opet ne vidis kaj pise na njoj? Ako je flasica veca valjda su i slova veca. Ovak mogu samo pretpostavljat jeli domestic ili valencia. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 10 stu 2011 06:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
VALENCIA, nemam rupičaste naočale. ali ipak je.Evo uz prvu jutanju kavicu (čitaj ensure sa hrpetinom tableta) uživam ipak u origigi JC, a valencija bu za martinjeeeeee.Sa  , mladom pivom i naravno  ups kriva slika, ona dolazi za novu godinu.
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 12 stu 2011 00:41 |
|
|
CHROMEX je napisao: VALENCIA, nemam rupičaste naočale. ali ipak je.Evo uz prvu jutanju kavicu (čitaj ensure sa hrpetinom tableta) uživam ipak u origigi JC, a valencija bu za martinjeeeeee.Sa  , mladom pivom i naravno  ups kriva slika, ona dolazi za novu godinu. Ma Crome ta je prava za cijelu godinu. I tako se skinu krpice  Pa se može i mijenjati prema godišnjim dobima 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 01 pro 2011 13:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ma ovo je jače od mene, opet.Nit me plača JC nit Parilica, ali to treba probati.Momentano imam samo valenciju, ali...... Trudim se već godinama nešto dobro napraviti, jesam, ali ovako nešto nisam sposoban.Stvarno ko si može priuštiti neka proba, to je nova dimenzija, 15-ta valjda.Jedini je problem što nestaje jako brzo, hm fino pa ajde. Znam kinta će reći grioti, ali ja sam i to obožavao nekad. Naravno reklama,  sam pa zaboravljam, PARITE ZARU.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 01 pro 2011 21:36 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma ovo je jače od mene, opet.Nit me plača JC nit Parilica, ali to treba probati.Momentano imam samo valenciju, ali...... Trudim se već godinama nešto dobro napraviti, jesam, ali ovako nešto nisam sposoban.Stvarno ko si može priuštiti neka proba, to je nova dimenzija, 15-ta valjda.Jedini je problem što nestaje jako brzo, hm fino pa ajde. Znam kinta će reći grioti, ali ja sam i to obožavao nekad. Naravno reklama,  sam pa zaboravljam, PARITE ZARU. Već te x-ti put pitam,koja je JC tek. za tebe najbolja,il dvije ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 11:00. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 11:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |