| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 16 ruj 2011 20:42 |
|
|
CHROMEX je napisao: ISLAND 18mg PG
Kao i sve tekučine ovog proizvođača, intenzivan okus, ovaj puta ananas i kokos.Pri udisaju ananas, pri izdisaju kokos, jako zanimljivo.Samo nemam pojma zašto se tako zove, sigurno ima i to neki razlog. Da, kasnije aroma ostane na nepcu i osjeća se taj fini mišung. Iz dana u dan,sve više uživam u čitanju vaših "recenzija" JC i Elda luiqida,da prste poližeš,bravo dečki,samo tako,još koji dan i neću morati više ni pariti,samo ću čitati i i otimati vam malko za sebe,spašavate svijet i činite ga sve boljim,bravo,ne mogu vjerovati... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 18 ruj 2011 07:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
DOMESTIC 18mg, PG Prva od ovih plemenitih tekučina koju ne mogu definirati.Okus pun, nemam pojma čega, nekakav duhan, valjda.Ne znam zašto, ali ima mi nekakav štih po bolničkom mirisu (valjda moja opsjednutost operacijskim dvoranama). He, Frenku bi se sigurno svidjela. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 18 ruj 2011 09:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Marcado 18mg Ovu aromu ne mogu odgonetnuti. Sastoji se od kombinacije bar tri arome od kojih jedna bi mogla biti klincic a ostale ... Uglavnom fina aroma, mozda mrvicu prejaka. Nesto sto bi se dalo pariti u duge zimske veceri. Hmm ... mozda zato sto me klincic asocira na kuhano vino?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 21 ruj 2011 11:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dobio sam i preostale uzorke, ne želim ponavljati, sve do sada stoji. Rezime za kraj Red Oak-a je  uz ovo odlično pivo ide savršeno.Jeste da je i jedno i drugo skupo, ali vrijedi probati. Nadam se da ću uskoro dobiti i poneki JC duhanski okus.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 22 ruj 2011 19:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Tennessee Cured 18mg Kad udahnem solidan okus duhana za lulu. Kad izdahnem ... huh majke ti drage. Cek da potrazim Tennessee na karti ... a-haaa, redneck domovina. Sad su stvari malo jasnije, slamnati ofucani sesir na glavi, travka u ustima, piva u ruci i pljuuuc duhan za zvakanje. IIIIIHAAAAAAA Treba priznati da je aroma u tom smislu skinuta do jaja i dobro ce doci teskom ovisniku o recimo Coroni koji ulazi u svijet parenja. Moji okusni pupoljci ipak traze nesto profinjenije. IIIIIHAAAAA 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 22 ruj 2011 19:54 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
ajd sačuvaj mrvicu toga 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 22 ruj 2011 20:01 |
|
|
Znaci Tennesse cured...E to je to što se traži! IHAAAAAAA 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 22 ruj 2011 20:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ovo me vuće na film Oslobađanje oli ti the  deliverance, kad su.....svašta
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 23 ruj 2011 20:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Napokon Sviss Dark, ako sam dobro pročitao, Okus čokolade za kuhanje, savršeno uz puding od čololade, mnogima se neće svidjet, ali meni mrak, fino.Ako malo ostane, što sumnjam, dam Sanji. 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Johnson Creek Red Oak by parilica.hr Postano: 27 ruj 2011 21:09 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Dobila sam svoju mrvicu tennesse cured i kaj da velim nego jaaako dobro.Nisam sigurna da bi ga mogla stalno parit ali za gušt tu i tamo sigurno ću si ga priuštit.
|
 |