| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 15 pro 2011 22:26 |
|
|
Posle malo eksperimentiranja sa J.C. vidim da definitivno ima bolji okus na 5V ili na LR atty i 3.7-4.2V baterije.Cudno ali kako je duze parim tako mi se vise dopada.Druga stvar koju sam primjetio je da su vrlo slicne jedna drugoj a imam neki filing da cjeli njihov program sadrzi tu neku notu koju neznam da opisem.Hmm....nikako da se sjetim na sto me potsjeca  .... Sanja,hvala sto si narucila...Chromex hvala sto me castis najskupljim tekucinama u svijetu 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 15 pro 2011 23:45 |
|
|
Karo je napisao: Posle malo eksperimentiranja sa J.C. vidim da definitivno ima bolji okus na 5V ili na LR atty i 3.7-4.2V baterije.Cudno ali kako je duze parim tako mi se vise dopada.Druga stvar koju sam primjetio je da su vrlo slicne jedna drugoj a imam neki filing da cjeli njihov program sadrzi tu neku notu koju neznam da opisem.Hmm....nikako da se sjetim na sto me potsjeca  .... Sanja,hvala sto si narucila...Chromex hvala sto me castis najskupljim tekucinama u svijetu  Ista stvar i kod mene,pitao sam se dali sam skroz poblesavio,malo sam prehladen ali svejedno,sve mi imaju taj gust ili kako ti kazes tu notu na nesto ..........i samo u tragovima osjetim arome kojima su nazvane,do sada sam probao,jabuku,F-vanillu,Summer peach,Mint chocolate,Original,Tennessee C i BCherry
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 16 pro 2011 04:36 |
|
|
Meni je jabuka bezveze... Nije to Granny Smith, više neka GMO američka. Ali Cherry je kao na slici.... mljac. Vidim sad imaju i okus slanine, ali stvarno ne znam jel to ima smisla isprobavati?! Iako volim sušeno meso i miris pušnice, ali come oooon... 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 16 pro 2011 13:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Sve JC tekučine (osim slanine, koju nisam probao, samo domaću) malo vuku na  , ali mislim da smo to Kinta i ja već rekli u recenzijama. meni je fino, ali i opet napominjem sama uveče uz ...hm nešto fino za popiti.Jak okus, ćak ga malo razrijedim sa ZAROM, i Preporuka u svakom slučaju, a sad malo REKLAMA: ako se plati carina, ship na malu količinu (mi uvijek na veliko) cijena od 120 kuna i nije puno, ušteda je mala. napomena: od parilice ne dobivam ništa, osim što smo dobili uzorke, pa mislim da si jednu mjesečno mogu priuštiti, osim ako opet ne prođemo kao zadnji puta, u što sumnjam. PARIMO SE
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 16 pro 2011 17:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Black Cherry !!!!! Koji sam ja panj Uopce nisam primjetio tu aromu a siguran sam da uz JC Griotte efekt savrseno odgovara. Nemam izbora nego naruciti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 16 pro 2011 21:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 jesi, a tekučina je ma dobiš za N.G.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 01:02 |
|
|
Dobio sam fantastican rezultat kas sam spojio J.C.,Triple Coil cart i Devil na 5V. Znaci sasvim drugaciji okus od onog prvog puta kad sam probao na eGo i 901.....Jedno sa drugim nema nikakve veze a ovo sto sad parim polako pocinje stvarati zavisnost,ne mogu da ostavim mod ni na minut... Drazenko,imas kod tebe od tih triple coil cartova....probaj !! 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 01:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Znam karo, ali ja sam na RN-u i 901, to je meni zakon, za sada.Dok ne smislimo nešto bolje. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 01:19 |
|
|
CHROMEX je napisao: Znam karo, ali ja sam na RN-u i 901, to je meni zakon, za sada.Dok ne smislimo nešto bolje.  Znam ali  probaj,  probaj,  probaj....
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: JC by parilica Postano: 17 pro 2011 02:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kak bu probal kad ih je dal meni! 
|
 |