Ovako tu bi piso sve tekucine koje sam probo...
Tražim tekucinu koja ima okus po duhanu iz cigarete ili po duhanu za motanje(rađe to) ali za sada ništa, dobro nisam baš ni puno tekucina probo ali sve su slatke a to mi ne paše...
1. Duhil od Green Witch-
24mg Sigurno najbolja tekućina koju sam do sad probo, savršeni okus karamele, to sam probo na superici i bilo je super puno dima gustog ukusnog koji je bio josh fini kroz nos za pustat savršeno =)
Ukupni dojam: 8/10
2. strawberry (ilitiga jagoda) Green Witch 0 mg- fino samo slatko bez okusa jagode fino za opustanje grla i tijela ko da pusim super nargilu
Ukupni dojam: 6/10
3. Virgina
18mg Tottaly Green- nema bash neki okus po duhanu ali grebanje grla identicno isto ko u analogne jako mi se svidjalo to ali okus

4. Zara
0mg odlicna stvar, mjeso sam ga s aromom vanilije iz ducana... gusti pre fini dim isto slatki i isto fino za opustit se kad mi je grlo vec mrto Ukupni dojam: 8/10
5. Deser ship(FA)
24 ili 18 mg nisam ziher... Okus mi srednja zalost neznam s cim bi taj okus usporedio i jako je slatko, rezanje po grlu solidno ali moze i bolje... dima ko u prici (+). Ocekivo sam vise od ove tekucine
Ukupni dojam: 5/10
6. Caffe espresso (FA)
18 mg okus je solidan iako ne volim kavu pa me ovo iznenadilo, jako slatko, dobro mi je za parit u vecernje sate... dima ima solidne kolicine i rezanje po grlu je ok
7.Charamlo (FA)
18mg okus mi je totalna koma samo je slatko i nema nikakav okus po karameli, dima isto ko i u svake tekucine iz FA doke je rezanja po grlu manje(!?)
Ukupni dojam: 4/10
8. Zara + nekakve trave fine
Ukupni dojam: 10/10
9. Desert ship + caffe espresso 50/50- ima okus po zgorenim kokicam

nije slatko (+)
Za sada nisam nasao tekucinu koja mi odgovara i koja bi mogla u potpunosti zamjeniti analoguše, pogotovo švercanu škiju, sve je preslatko i to me rastužuje

Dalje sam u potrazi. Neko zove na neku degustaciju? =) ^^