Pošiljka je stigla za manje od dva tjedna, taman kad sam već bila očajna jer mi ni jedna od tekućina koje sam do tad isprobala nije valjala. Neke od njih očito trebaju malo odstajati, a mislim da me ulovio i "vaperski jezik" na nekoliko dana pa sam skoro posegnula za cigaretom.
No, da ne duljim:
EL KAMINO - odličan, blago duhanski, i vrlo slojevit. Okus mi je posebno došao do izražaja kad sam zamijenila silica wick na Protanku sa vatom. Slatkast, kompleksan, ugodan, za cijeli dan. Kao da je blago čokoladan, ali ima tu još nešto - kao nekakav začin za kolač - mak, rogač? Nemam pojma, ali paše mi! Moram priznati da me najprije privukla ilustracija onog čiče koji cucla cigariljo, a tek onda preporuke
ZOMBIE BLOOD - Miriše predivno za poludit! Svako malo se hvatam kako šnjofam bočicu. Pez bomboni ili gumeni haribo bomboni. Neki prepoznaju jagodu u tom soku, ali zapravo nisam sigurna u aromu. Više je nekakav umjetni miris koji podsjeća na djetinjstvo i rođendane. Kad ga parim (isprobano za sad samo na Evodu), okus i nije tako intenzivan, ni slatkast, ni kiselkast, ali pare ima ko u priči i udar na grlo je solidan. Vjerojatno treba još malo odstajati.
DEADLY SIN - Onako... nisam oduševljena na prvu jer je vanilija jako intenzivna, a prezasitila sam se njome od početka parenja. Najviše me baca na Hangsenovu vaniliju, koja nije loša, ali velim, dojadila mi je. Ima još nešto u toj tekućini, nešto pekarsko i slatko - možda tijesto za kolač. Podsjeća i na onaj Vanilla Custard koji je Max neki dan donio za probu.
Neka i taj malo odstoji pa bumo vidli za dva tjedna.
BLACK FAIRY - Miriše prekrasno, intenzivno, jednostavno - po borovnici i anisu. Anis je možda pinkicu preizražen za moj ukus kad se pari na Evodu. Da je samo malo nježniji, ova tekućina bi mi bila puno draža. Možda mi je i malo presladak.
Edit: u Protanku je nešto drugačija priča. Okusi se puno bolje prožimaju i ne "svađaju", anis više nije toliko izražen, tekućina postaje osvježavajući sokić za ljetno popodne na plaži. Udar na grlo solidan, nešto jači nego kod ostalih tekućina od GLV. Pare ko u priči.
DORKY PATTIE - uz El Kamino, ovaj mi je trenutno drugi najdraži okus za pariti od GLV. Pepermint sa čokoladom. Slastica, desert, After Eight, ledena čokolada od Dorine. Ni jedan okus ne dominira, jako dobar spoj. Bolji od VZ verzije Choco mint gdje se taj "choco" jedva osjeti.
Nadam se da ću pročitati još koji osvrt neke druge tekućine od vas jer se namjeravam vratiti u shop čim mi se novčanik malo oporavi od zlostavljanja