| Autor |
Poruka |
|
abiko
|
Naslov: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 08:45 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
|
Previse zadnjih dana sam procitao o svemu vezanom u DIY i na kraju zapravo nemam pojma od kuda da narucim baze i nikotin. Po mogucnosti jos bolje baze sa vec umijesanjim nikotinom.
Gledao sam Inaweru i njihove baze sa 6mg, to mi je prva kalkulacija, a sad se dvoumim izmedju FL baza.. Nekako sumnjam u Keming PG/VG solucije..
Bio bi zahvalan na preporukama na kvalitetne baze i okuse, ako nista i od kuda naruciti nikotin, jer nisam vidio da toga bas ima u HR za uzeti previse.
Hvala!
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 08:59 |
|
|
|
Nikotina nema u rh,uzmi za prvu ruku bazu od valtera,osobno super baza za malo novaca,meni je ok,probao par home made baza,fa bazu i iw bazu,nema neke razlike,jesam lud il kaj al ja neke teske razlike ne osjetim,samo sam sa jednom imo problema,arome se nisu nikako osjetile...samo neznam jel valter radi,pitaj ga,bio je neki zastoj u proizvodnji...arome ces nac ovdje,uvijek netko nesto ima,ili izvana od prouzvodjaca,neznam koje i kakve volis
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 10:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Kupiš kod poljaka Inawera Power baze 36mg i srežeš je na koliko ti već treba Kemigovim VG ili PG
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 10:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Max_ZG je napisao: Kupiš kod poljaka Inawera Power baze 36mg i srežeš je na koliko ti već treba Kemigovim VG ili PG I second this motion 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 10:27 |
|
|
|
Meni je ok iw baza,al ne vidim neku razliku izmedju nje,fa sto sam od sinise uzimao,jedne homemade koju sam trosio paralelno i valterove,izuzev sto sam ovu homemade jednom luftao 3 dana...dakle od svega toga idem na najjeftiniju soluciju,a to je valterova baza...ako sumnjas u kemigov pg i vg uzmi iw pa probaj,a 100kn nije puno za valterovih 300ml,pa makar ti se ne svidhela,mada nema razloga da ti se ne svidi,IMHO
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 10:33 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 10:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ovo sam napisao u slučaju ako Valter nema trenutno
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 11:11 |
|
|
Max_ZG je napisao: Kupiš kod poljaka Inawera Power baze 36mg i srežeš je na koliko ti već treba Kemigovim VG ili PG Ovo je zapravo najlogicniji i najjedostavniji postupak! Hvala1 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 11:28 |
|
|
|
ja osobno sam uzeo u par navrata inawera vg bio bazu od 36mg, te sam ju rezao po potrebi koliko ocu dobit mg sa vg od kemiga. Kod inawere kako god ju srezao moraš ju zluftat ....nakon toga dodaješ arome koliko hoceš.....inawera ima par dobrih aroma, atmos lab, fa vocne, ima toga podosta..... Za pocetak uzmi gotovu bazu, pa reži.....iskreno oko aroma ceš sam morat istražit.....to je individualno.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Kvalitetan start u DIY Postano: 02 vel 2014 11:34 |
|
|
TFA arome cu najverojatnije uzet, vanilija, butterscotch , te malo finije, dosta mi je bilo duhanskih okusa. Plus ovak si utazim glad za slatkim  Necu uzimat koncentrirani nikotin iz vise sigurnosnih razloga posto ima djece, iako ga mogu sakriti na najvecu policu ove zvijeri budu nanjusile, ovako najsigurnije,a i najprakticnije mi izgleda.
|
|
 |
|
 |