| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Probao sam dosta premium tekućina, a BB SB Grandmaster i Vanila Custard sam popario značajnu količinu ! Sve gore nabrojani mi je jednostavno preintenzivno tako da sam ih počeo rezati čistom bazom, sada u čemu je problem, griješim li negdje ?  ????????
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 vel 2014 15:18 |
|
|
|
I dalje tvrdim da je to stvar pojedinca,kolicina arome,same arome...ovdje hrpa ljudi prica svasta al sam skuzio da polovica njih nemoze nac arome koje im pasu,bilo do same arome bilo do intenziteta,aftertaste-a...ne kuzim zasto su neki likvidi premium,valjda jer se netko sjetio da bubne cijenu i istakne nazivom premium
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:22 |
|
|
spavle je napisao: Probao sam dosta premium tekućina, a BB SB Grandmaster i Vanila Custard sam popario značajnu količinu ! Sve gore nabrojani mi je jednostavno preintenzivno tako da sam ih počeo rezati čistom bazom, sada u čemu je problem, griješim li negdje ?  ???????? meni su također većinom kupovne arome preintezivne. ali dobro, nije problem malo ih srezati, još se dodatno uštedi 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:28 |
|
|
Ja isto mislim da nije u tebi problem, ja recimo Halo likvide pa i Johnson creek obogatim bazom i to skoro pola pola...Mt baker malo manje, nije mi sad bitno jel to premium ili je ekonomska klasa  nego smo valjda navikli u početku na blaže likvide. Veliki Cezar moj se neće složit već vidim, on bi te premiume još malo tunira.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Računajte da 80% ljudi koji pare u svijetu koriste naprave tipa CE4, eVod, i slične u kojima aroma je dobra ali ne kao u Kayfunima, Ithakama i sl Njima u takvima aroma vjerojatno i nije preintenzivna. A sve ovisi i o vlastitom ukusu, koliko se ljudi na forumu buni da im je aroma preslaba. Drugo tu je i postotak nikotina. Aroma s 24 ili 6 mg nikotina nema isti intenzitet a postotak arome u tekućini je isti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:30 |
|
|
Max_ZG je napisao: Računajte da 80% ljudi koji pare u svijetu koriste naprave tipa CE4, eVod, i slične u kojima aroma je dobra ali ne kao u Kayfunima, Ithakama i sl Njima u takvima aroma vjerojatno i nije preintenzivna. A sve ovisi i o vlastitom ukusu, koliko se ljudi na forumu buni da im je aroma preslaba. Drugo tu je i postotak nikotina. Aroma s 24 ili 6 mg nikotina nema isti intenzitet a postotak arome u tekućini je isti. Eeee, vidiš...bravo Max!! 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 15:35 |
|
|
|
Dobro Max_ZG kaže
tržište je postavljeno prema mainstream pavilima
EVOD je referenca
Od premije sam pario jedino JC pa ne mogu komentirati više od toga
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 17:54 |
|
|
I ja isto za sada pario samo 2 premium (Bread Of Heaven i Snake Oil) i obje razrijeđene na 50% su još uvijek imale trunčicu preintenzivnu aromu na kayfunu. Al to mi je super, kupim 30ml, a dobijem 60 
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 19:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
kranjo je napisao: I ja isto za sada pario samo 2 premium (Bread Of Heaven i Snake Oil) i obje razrijeđene na 50% su još uvijek imale trunčicu preintenzivnu aromu na kayfunu. Al to mi je super, kupim 30ml, a dobijem 60  Istina, meni zna biti tako i sa srednjom klasom tekucina, isto ga znaju pretjerati, u Protanku nekako parim, ali ako ide u RTA/RDA rezi sto jace mozes. 
|
|
 |
|
 |
|
tp24
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 02 vel 2014 19:28 |
|
|
|
Ima li neke razlike izmedju rezanja i razrjedjivanja jer vidim da se koriste oba pojma? I kada kazete baza, mislite li na cisti pg/vg ili na pg/vg sa nikotinom (pa bi se to zvalao nikotinska baza ako se nevaram)?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |