| Autor |
Poruka |
|
žan žak
|
Naslov: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 15:34 |
|
|
pozdrav..počeo sa malo sam miksati arome i uzeo inaweru dessert ship i ry4..atmos lab cinnamon cookie takodjer..baza mije atmos lab balanced 50/50..uglavnom stoju već 5 dana tekućine i nisu mi nešto..ne paše mi inawera nikako bar ove dvije..cinnamon cookie mi dobro šmeka ali prejako..stavio sam 4 kapi što bi bilo 4% na 5 ml kako i piše preporučeni omjer na bočici, mislim da cu dodat još malo baze..navodno cinnamon cookie treba dosta odležat pa cu pustit možda na kraju bude dobra..uglavnom naručit ću Vaping zone arome duhanske pa me zanima dali ce ova atmos lab baza bit ok za njih..ili da uzmem od tihomira ili siniše bazu jer mi se neda sam radit.bar ne još..dali je tihomirova vaping zone baza i dali ju je ko isprobao?negdje sam naletio na forumu da od siniše FA baza ne paše baš sa VZ tekućinama a sad neznam molim vas za neki savjet preporuku hvala LP
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 15:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ako trebaš dobru bazu bez mirisa javi se Valteru s foruma, Baza je odlična.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 15:55 |
|
|
|
hmm..ok..hvala kontaktirat cu ga..probo netko sa vaping zone aromama i valterovu bazu
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 16:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Valter 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 16:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
žan žak je napisao: hmm..ok..hvala kontaktirat cu ga..probo netko sa vaping zone aromama i valterovu bazu Ja sam probao,
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 17:42 |
|
|
znači da to dobro šljaka  ..šta općenito mislite o atmos lab bazi? može koji savjet u vezi mg nikotina?meni osobno paše i 18 i 12 mg..pa me zanima koja je recimo bolja za arome odnosno da dodju više do izražaja?ili je to nebitno što se toga tiče? ispričavam se ako sam dosadan ali bio bih zahvalan na informaciji  još nešto samo: dali ta baza treba odstajat ,sazrijet ili šta već.može li se odmah koristit?jer koliko vidim u njegovom postu radi je frišku i odmah šalje
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 17:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 19:16 |
|
|
žan žak je napisao: pozdrav..počeo sa malo sam miksati arome i uzeo inaweru dessert ship i ry4..atmos lab cinnamon cookie takodjer..baza mije atmos lab balanced 50/50..uglavnom stoju već 5 dana tekućine i nisu mi nešto..ne paše mi inawera nikako bar ove dvije..cinnamon cookie mi dobro šmeka ali prejako..stavio sam 4 kapi što bi bilo 4% na 5 ml kako i piše preporučeni omjer na bočici, mislim da cu dodat još malo baze.. Imam ti i ja te dvije navedene arome i mogu reć samo da niš nevaljaju.Il ja neznam miksat il su arome sa "greškom". Prvo sam stavio kapi kolko preporučuju i nakon 10 dana ni traga aromi.Pa sam popizdio i u jednu bočicu stavio 15 kapi na 10ml baze a u drugu 20(govorim o desertshipu).Sad je još gore,imam osjećaj koda parim aceton Ry4 sa 10 kapi na 10ml i dva tjedna stajanja isto,nikakva aroma se ne osjeti. S druge strane,tobacco c je dobar,samo sam stavio malo više kapi nego što preporučuju.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 19:39 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
žan žak je napisao: znači da to dobro šljaka  ..šta općenito mislite o atmos lab bazi? može koji savjet u vezi mg nikotina?meni osobno paše i 18 i 12 mg..pa me zanima koja je recimo bolja za arome odnosno da dodju više do izražaja?ili je to nebitno što se toga tiče? ispričavam se ako sam dosadan ali bio bih zahvalan na informaciji  još nešto samo: dali ta baza treba odstajat ,sazrijet ili šta već.može li se odmah koristit?jer koliko vidim u njegovom postu radi je frišku i odmah šalje Atmos lab baza smrdi i ništ ne valja. To je baza zbog koje sam se vratio miješanju svojih baza. Sve mi smrde. A ja to ne želim. Baza ne treba stajati ako se napravi kako treba. Spremna je za upotrebu odmah. Ne smije imati nikakvih stranih mirisa i okusa. Tekućine uglavnom trebaju odstajati. Neke i više od mjesec dana. Uz to je potrebno i prozračiti ih kako bi izgubile specifičan smrad. Moje tekućine su riješene tog smrada, sazrele su i ne trebaju odstajati nimalo. Gurneš u atty i pari. Odmah je tu puni okus i miris. AL Cinnamon cookie treba odstajati minimalno 3 tjedna kada ga sam miješaš. Tek kada dobije crvenu boju je spreman za parenje ali najbolji je kada potamni u tamnu trulu višnju.
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 11 sij 2014 19:50 |
|
|
|
Možda je problem sa ovim mojim tekućinama taj što ih nisam prozračivo...al kak onda opet objasnit ove tekućine recimo od siniše koje sam uzeo tek smixane pa su mi fine i nakon tjedan dana bez ikakvog luftanja i mućkanja...neznam.
|
|
 |
|
 |