| Autor |
Poruka |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 27 pro 2013 22:27 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Evo da se javno ispričam Tihomiru (KTS Tekućine) pošto sam bio napisao moju recenziju na forumu. Ispalo je kako je ispalo, šta je bilo sam tekućina neznam..al čovjek je ispao ljudina i poslao mi drugu tekućinu..tekućina poslana u subotu, nisam je još isprobao jer čekam da ostoji..uz french pipe i lucky13 poslao mi je još i cynamon cockie,joker i još jednu. Evo na druženju u Pazinu u utorak, probao sam Tihomirovu tekućinu Bijela breskva i tekućina je vrhunska i sutra je naručujem. Jbg.znam da se može svima desiti neki fault..al evo sretan sam da je Tihomir ipak na kraju postupio fer i da ću i dalje kupovati kod njega.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 27 pro 2013 23:00 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: Evo da se javno ispričam Tihomiru (KTS Tekućine) pošto sam bio napisao moju recenziju na forumu. Ispalo je kako je ispalo, šta je bilo sam tekućina neznam..al čovjek je ispao ljudina i poslao mi drugu tekućinu..tekućina poslana u subotu, nisam je još isprobao jer čekam da ostoji..uz french pipe i lucky13 poslao mi je još i cynamon cockie,joker i još jednu. Evo na druženju u Pazinu u utorak, probao sam Tihomirovu tekućinu Bijela breskva i tekućina je vrhunska i sutra je naručujem. Jbg.znam da se može svima desiti neki fault..al evo sretan sam da je Tihomir ipak na kraju postupio fer i da ću i dalje kupovati kod njega.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 27 pro 2013 23:18 |
|
|
mali OffTopic kad si vec tu Tihomire...jel se tvoje tekucine prodaju u Rebecca tobacu? http://startekucine.com/kontakt
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 27 pro 2013 23:56 |
|
|
mravak je napisao: mali OffTopic kad si vec tu Tihomire...jel se tvoje tekucine prodaju u Rebecca tobacu? http://startekucine.com/kontaktnemam nista sa tim tekucinama
|
|
 |
|
 |
|
aterro
|
Naslov: Re: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 28 pro 2013 14:08 |
|
|
Tihomir je napisao: Ayaz Paša je napisao: Evo da se javno ispričam Tihomiru (KTS Tekućine) pošto sam bio napisao moju recenziju na forumu. Ispalo je kako je ispalo, šta je bilo sam tekućina neznam..al čovjek je ispao ljudina i poslao mi drugu tekućinu..tekućina poslana u subotu, nisam je još isprobao jer čekam da ostoji..uz french pipe i lucky13 poslao mi je još i cynamon cockie,joker i još jednu. Evo na druženju u Pazinu u utorak, probao sam Tihomirovu tekućinu Bijela breskva i tekućina je vrhunska i sutra je naručujem. Jbg.znam da se može svima desiti neki fault..al evo sretan sam da je Tihomir ipak na kraju postupio fer i da ću i dalje kupovati kod njega.
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: KTS tekućine by Tihomir - isprika Postano: 30 pro 2013 19:38 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
iako još nije prošlo vrijeme sazrijevanja (tek je 9. dan).....vrag mi nije dao mira i išao si napuniti tank...i...........to je onaj pravi Frenc Pipe....dobar, predobar....aroma i okus perfektni, dnevni boravak lijepo miriše po luli...guštanje +5
To je to Tihomire, to je onaj pravi French Pipe....
Btw...probao i Cinamom Keks...odličan i on..
Hvala
|
|
 |
|
 |