| Autor |
Poruka |
|
žan žak
|
Naslov: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 16:29 |
|
|
Pozdrav.Ima ko iskustva sa halo ili alien vision tekućinama iz toscane mall..dali su original i pouzdane.imaju neke svoje mješavine pa neznam dali su ove od frugih brendova original ili njihove mješavine premda pretpostavljam da su original..ali čisto pitam da se ne zajee....  Hvala
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 16:32 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Original jesu, ali ih nikad nemaju na lageru pa se ne moraš sekirati 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 16:39 |
|
|
|
a daa vidim pa niti jedne čovječe..koji užas..uzet cu sa one smox2 iz portugala ali nemaju alien vision nego samo halo..mislio sam od toscane uz halo uzet još dvije AV ali zbilja sve je out of stock..užaaas
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 17:11 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ma ti Rumunji nisu ni automobile znali raditi dok ih Francuzi nisu počeli s bičem kefati 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 17:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Za Halo neznam ali originalne Alien Vision tekučine možeš kupiti (nažalost) samo na njihovoj stranici i nigdje drugdje i svatko tko ti kaže drugačije laže.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 18:10 |
|
|
hmm zbilja?? a baš nažalost.onda necu ni halo neručivat od tamo jer možda ni one onda nisu,a i sumnjivo mi je jer ima opcija za bočicu od 15 ml,ima i od 7 i 30 takodjer ali inače na halo web stranici i u drugim dućanima nisam vidio 15 ml nego sam 7ml i 30ml koje su još tekućine fine u rangu halo ili alien vision a da se mogu naručit sa shipingom za Hrvatsku??znam da ima halo na 2smok što do jučer nisam znao tako da hvala na informaciji  .neznam za te liqua i red label premda mislim da to nije halo i AV rang kvalitete.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 18:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
žan žak je napisao: hmm zbilja?? a baš nažalost.onda necu ni halo neručivat od tamo jer možda ni one onda nisu,a i sumnjivo mi je jer ima opcija za bočicu od 15 ml,ima i od 7 i 30 takodjer ali inače na halo web stranici i u drugim dućanima nisam vidio 15 ml nego sam 7ml i 30ml koje su još tekućine fine u rangu halo ili alien vision a da se mogu naručit sa shipingom za Hrvatsku??znam da ima halo na 2smok što do jučer nisam znao tako da hvala na informaciji  .neznam za te liqua i red label premda mislim da to nije halo i AV rang kvalitete. Nemogu ti reći koje su tekućine fine. Nekome je Dekang fin, nekome nešto drugo, moja preporuka ti je da ako želiš isprobavati, naručiš uzorke tekućina pa isprobaš prije nego kupiš veće količine. Malo pregledaj forum piše dosta o premium tekučinama pa sam odluči.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 02 stu 2013 18:34 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: toscana mall narudžbe Postano: 13 pro 2013 16:12 |
|
|
Narucila nedavno sa Toskanamall 15-ak tekucina. Dosle u roku 7 dana, s tim da je jedna nedostajala. Ne volim odmah skakati ljudima za vrat javno jer se greske dogadjaju, tako da sam im juce napisala mail. Uglavnom izvinjavaju se i ponudili su mi vaucer u istom iznosu, povrat novca ili da posalju tekucinu. Svaka cast ljudima na poslovnosti! P.S. Ova Apple Pie od FA je tako dobra da se ne mogu natjerati bilo sto drugo da probam 
_________________ Vamo V5, Biansi, Ego-T, Kanger E-vod Protank mini II, Protank II, Evod Lokacija: Sarajevo
|
|
 |
|
 |