Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: O svemu i svačemu ...
 Post Postano: 25 stu 2013 15:26 

vec mjesec dana parim tihomirove tekućine i zbilja su mi super.uzeo sam sample paket duhanskih i uz to dvije voćne..muči me što kod nekih tekućina uopće nemogu dokučit na koji okus me podjeća aroma..favorit mi je Island tobbaco,a u njemu osjetim samo neku čudnu čokoladu kao lino lada lješnjaci neznam ima i neki voćni okus ali nemogu skužit što je..kod nekih dokučim bar jednu aromu,a kod nekih toliko arome a nemogu skužit što je..molim vas za vaša iskustva i što osjetite u ovim tekućinama ako ste ih parili

Evo što sam ja osjetio,a što nisam :D

Lucky 13 (trešnja i ??)
Jocker (cimet i možda malo jabuke)
Island tobacco (lješnjaci odnosno nougat krema tipa lino lada :D i ??)
Honey flu (med i možda malo vanilije)
Dessert ship(Kava i cigara ili lula ugl. taj neki okus)
Old Captain(podsjeća me na island tobacco samo bez lino lade..neznam čudan vrlo ali meni odličan)
Black & Mild (???) enigma totalna :)
Seven star (nisam baš previše okusa osjetio jer sam je stavljao u t3s a ostale i vivicu i iclear30 koji mi daju više arome i to puno..uglavnom podsjeća me na lucky 13..kao da lucky 13 uz trešnju ima i seven star tekućine)

ostale su Cherry cigar i šumsko voće koje daju baš po tome..to nemožeš fulat..jedino mi cherry cigar ima neki pozadinski okus po nekim gumenim bombonima ili žvakama :Dali mi je ok za tu i tamo.šumsko voće ubacim u neku lošiju tekućinu i eto ti solidne tekućine

eto to su moji dojmovi možda sam negdje pogrješio ali nemogu bolje od toga..u početku su mi sve bile iste ali sad vec mjesec dana nisam niti jednu cigaretu zapalio i očito su mi se pojačala osjetila :D

LP

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vaping Zone - koje arome osjetite?
 Post Postano: 25 stu 2013 15:33 

Blago tebi što sve to osjetiš

Evo što sam ja osjetio kod tih tekućina:

Island tobacco - Vegeta koja mi je zasmrdila auto da sam se jedva vozio u njemu
Honey flu - Vegeta
Dessert ship - Vegeta s natruhama esencijalne odvratnoče
Old Captain - Vegeta s rumom u mirisu ali okus je Vegeta

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 15:40 

Haha čovječe pa nemoš vjerovat..ja se ne zajebavam zbilja su mi ukusne tekućine..neznam dali sam mikasaš ili si isto od tihomira uzeo..uglavnom ne osjetim vegetu nikakavu hahahah za poludit

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 15:43 

ako nije bed možeš reć koje tekućine ti inače koristiš...da probam i ja..mora da su neke odlične ako su ti ove vegetaste.mislim jja ti vjerujem jer znam da puno ljudi obožava johnson creek a meni je to ko neki dimljeni špek i pokvareni mentol..neznam nešto odvratnije nisam nikad probao..a to su bili domestic i teenesse cured..strah me bilo što drugo opet uzet od njih a rado bih.možda su im neke druge više za moj ukus barem se nadam

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 15:50 

Moj asortiman
Od vz caramel mocha i chokomint
Elda davdoff

Preporuka gold ducat od iw ili slatkasti don hil

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 15:51 

Ove vegete su bile od Tihomira. Potpuno su drugačije kada sam ih ja umiješao. I to arome od VZ HF i OC.

Od JC je dobar original. Tako se zove i PG je tekučina. Nju razrijedim sa oko 1/3 baze. Baš je jako aromatična. Domestic i Teenesse cured mi nisu sjele. OD JC ima još jedna koje nema u parilici i odlična mi je a to bi bilo Spiced apple. Meni najbliže Somersbyu. Marcado je cimet sa klinčićem.

Na osnovu onog što pariš isplati se probati French pipe od VZ.

Najbolja tekućina na svijetu je Cinnamon cookie od Atnos Laba. Warrning: opasnost od predoziranja i opasnost od ovisnosti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 16:18 

hmmm zanimljivi..probat cu original od JC i planirao sam naručit french pipe već..ovaj cinnamon cookie neznam di bi ga nabavio al bi volio probat.reako mi je tihomir da je jednom imao lošu nikotinsku bazu i tad su mu tekućine bile lošije možda si baš tada ti naletio :D..neznam jer meni su super i još dosta ljudi koji probaju od mene kažu mm fino zanimljjvo itd.. daleko je od odvratnog i vegete..evo ba sad tražim okus vegete i nikako da ga nadjem :D

čudna šuma je to :)

a somersby je od JC ili?spice apple mi zvuči fino to bi definitivno probao..di baš naletm na dvije od JC koje mi ne pašu.još se nećkam cu li original ili tenesse cured..trebao sam original..jer ovako imam averziju prema tim tekućinama..ali dat cu im još šansu :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 16:40 

Osim originala od JC se isplati probati i Silverthorne. VG je, dakle Red Oak label. Malo ima šmek po čaju od koprive, ali u biti odlican duhanski okus, ne toliko intenzivan kao Original smoke...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 17:21 
Administrator

ZASTO ova tema ima u nazivu Vaping Zone kad je Valter jedini koji spominje Vaping Zone??

:shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 17:25 

zato kaj svi misle da je tihomir vapingzone bez obzira kaj ima masu aroma koje nemaju veze s njima :mrgreen:
i ja sam tak mislio dok sam tek doso u svijet pare :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

[ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club