vec mjesec dana parim tihomirove tekućine i zbilja su mi super.uzeo sam sample paket duhanskih i uz to dvije voćne..muči me što kod nekih tekućina uopće nemogu dokučit na koji okus me podjeća aroma..favorit mi je Island tobbaco,a u njemu osjetim samo neku čudnu čokoladu kao lino lada lješnjaci neznam ima i neki voćni okus ali nemogu skužit što je..kod nekih dokučim bar jednu aromu,a kod nekih toliko arome a nemogu skužit što je..molim vas za vaša iskustva i što osjetite u ovim tekućinama ako ste ih parili
Evo što sam ja osjetio,a što nisam

Lucky 13 (trešnja i ??)
Jocker (cimet i možda malo jabuke)
Island tobacco (lješnjaci odnosno nougat krema tipa lino lada

i ??)
Honey flu (med i možda malo vanilije)
Dessert ship(Kava i cigara ili lula ugl. taj neki okus)
Old Captain(podsjeća me na island tobacco samo bez lino lade..neznam čudan vrlo ali meni odličan)
Black & Mild (???) enigma totalna

Seven star (nisam baš previše okusa osjetio jer sam je stavljao u t3s a ostale i vivicu i iclear30 koji mi daju više arome i to puno..uglavnom podsjeća me na lucky 13..kao da lucky 13 uz trešnju ima i seven star tekućine)
ostale su Cherry cigar i šumsko voće koje daju baš po tome..to nemožeš fulat..jedino mi cherry cigar ima neki pozadinski okus po nekim gumenim bombonima ili žvakama

ali mi je ok za tu i tamo.šumsko voće ubacim u neku lošiju tekućinu i eto ti solidne tekućine
eto to su moji dojmovi možda sam negdje pogrješio ali nemogu bolje od toga..u početku su mi sve bile iste ali sad vec mjesec dana nisam niti jednu cigaretu zapalio i očito su mi se pojačala osjetila

LP