Koristim tekućine V2 RED i SAHARU..zbilja su specifične jedna i druga i pašu mi.imam želju pronaći još ber dvije tekućine koje mi odgovaraju ali nikako nemam sreće..Johnsson Creek Domestic čisti VG mi je užas bio.Dana s dobijem original FA max blend i virginu..50/50 pg/vg i ništa posebno..imaju nekakvu aromu ali se ne razlikuju puno nego imaju neku zajedničku notu koja mi se ne dopada.nisu ni približno v2 aromama za moj pojam..kod v2 osjetim razliku u jednoj i drugoj nemaju taj pozadinski okus zajednički bar mi se čini..inače je 100% PG tekućina.parim ja virginiu ali nije mi ni upola gušt kao ove dvije od V2 jer su one tip tekućine koje ti dodje da popiješ ili pojedeš

nisu parfumirane ili da se osjeti onaj okus ljepila ko u dekgu dk-tab..probao sam još neke tekućine homemade koje su navodno totalno različite od maxxblenda i virginie ali isto su imale tu neku zajedničku notu,crtu neznam kako da se izrazim.osjeti se taj isti okus bez obzira a razlika je bila samo malo u mirisu ne u okusu ako me razumijete..kao da su samo različit parfemi unutra a ne arome..nemam pojma ali frustrira me to jer sam mislio naručit od siniše mixeve a strah me da ne budu slični ovima kao npr FA original mixevi..