Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: V2 tekućine
 Post Postano: 31 lis 2013 18:01 

Koristim tekućine V2 RED i SAHARU..zbilja su specifične jedna i druga i pašu mi.imam želju pronaći još ber dvije tekućine koje mi odgovaraju ali nikako nemam sreće..Johnsson Creek Domestic čisti VG mi je užas bio.Dana s dobijem original FA max blend i virginu..50/50 pg/vg i ništa posebno..imaju nekakvu aromu ali se ne razlikuju puno nego imaju neku zajedničku notu koja mi se ne dopada.nisu ni približno v2 aromama za moj pojam..kod v2 osjetim razliku u jednoj i drugoj nemaju taj pozadinski okus zajednički bar mi se čini..inače je 100% PG tekućina.parim ja virginiu ali nije mi ni upola gušt kao ove dvije od V2 jer su one tip tekućine koje ti dodje da popiješ ili pojedeš :D nisu parfumirane ili da se osjeti onaj okus ljepila ko u dekgu dk-tab..probao sam još neke tekućine homemade koje su navodno totalno različite od maxxblenda i virginie ali isto su imale tu neku zajedničku notu,crtu neznam kako da se izrazim.osjeti se taj isti okus bez obzira a razlika je bila samo malo u mirisu ne u okusu ako me razumijete..kao da su samo različit parfemi unutra a ne arome..nemam pojma ali frustrira me to jer sam mislio naručit od siniše mixeve a strah me da ne budu slični ovima kao npr FA original mixevi..

Povratak na vrh 

Naslov: Re: V2 tekućine
 Post Postano: 31 lis 2013 18:12 

dali je netko probao V2 tekućine i da su mu se svidjele,a naišao posle na nešto slično ili bolje..hvala

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 18:13 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Ne znam koje su te V2 tekućine (da nije VZ?!) ali ti mogu reći da puno ovisi sve o samoj bazi. To što osjećaš neku zajedničku notu u ovim drugim tekućinama moguće je da je zbog VG-a koji ima jedan slatkasti okus. Naravno, ovisi i tko radi tekućina i čiju bazu koriste itd.
Na žalost, nema ti tu pomoći, tj. moraš sam probati i vidjeti što ti više paše i čije arome/tekućine.
Meni su, osobno, Sinišine tekućine bile sve sa slabom aromom dok nisam prešao na bolju opremu, a i dok mi se popravio osjet okusa i sada su mi super (70/30 PG/VG).

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 18:18 

ma v2 su mi strava tekućine evo ti link..Red mi je savršen a saharu mi je malo dosadila već jer sam ju zlostavljao..slatkasti su dosta ali nisu VG nego čisti PG

http://www.v2smoke.hr/artikli.php?dy=teku%C4%86ine&g=6

skuplje jesu..25ml je 120 kn ali nasprem ovih koje su 10ml 30 kn vrijedi svake kune.za mj ukus.puno ljudi hvali ove dvije tekućine i davi se u njima a meni su tako bezlične nasprem v2

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 18:37 

Niti su te Fa bezlicne niti Johnson Creek . Stvar je navike ,navuces se na nesto i peglas po tome a ostalo ti je bezveze. Tako jemeni sa poljskim ducatom. Vecini je bezveze a meni samo to pase.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 18:56 

jhonsson creek definitivno nije bezličan baš suprotno nego mi se nije svidio domestic..a FA ima tu neku zajedničku notu koja mi ne paše ali ajde mogu proć.stvar je u tome da sma sličnog okusa FA tekućine pušio prije V2 ali kad sam njih probao su mi sjele i svidile se na prvu..a onda je to to po mojem mišljenju..ove me nisu očarale.

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club