Pozdrav svima
Nadam se da nećete dojmiti ovu temu kao spam. Moja namjera je samo da Vas upoznam s ovom novom opcijom koju nismo imali mogučnosti iskusiti kada jesmo pokušali pronaći okus za svakodnevno parenje kada smo sami počeli upotrebljavati elektronske cigarete kao zdraviju alternativu.
Odveli smo puno novaca kupnjom e-tekućin različitih proizvođača. Vi ne možete kupiti manje od 10 ili 15 ml bočice. a za 10 od njih ćete potrošiti 50 € odjednom. Kvaka je u tome što ne trebam 10ml da istražim okus, čak ni 5ml. da ne spominjemo da su mnoge od njih otišle u kantu za otpatke, okus grozan ... Sahara od A nije kao Sahara od B ili RY4 od C nije isto kao od D.
Tako je rođena ideja da bi bilo najbolje da najprije pokušamo s nekoliko kapi tekućine prije nego što odlučimo za kupnju 10, 20 ili 30 ml boca
Zato želim pozvati članove foruma da posjetite našu web shop.
http://www.SmokeRainbow.comImamo više od 300 okusa iz 19 različitih robnih marki od poznate Hangsen, Inawera ... do manje poznatih kao što su KING ecigar, GreenPuff ... Da, može se kupiti kavu ili RY4 okus od 10 različitih marki i ustanoviti koji odgovara najviše. Naša poruka je DEGUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM - o okusima se ne može raspravljati
Možete uštedjeti puno, jedan uzorak iznosi oko 50c, a možete napraviti svoj vlastiti sklop uzoraka. Za pokušanje okusa ne treba pet, deset ili više ml več je 1ml dovoljno. Stoga vam sveukupno iznosi vrlo jeftino iako napravite sklop od 18 ili 27 okusa. Kada netko pronađe pravi okus može kupiti ekonomske količine (30 ili 50 ili više ml) kod proizvođača.
I NE! Mi nismo samo još jedna trgovina e-tekućinom. mi ne prodajemo e-tekućine! Pružamo vam uzorke.
Lijep pozdrav