Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: S čime razredit liquid ?
 Post Postano: 12 ožu 2013 13:50 

Liquid mi je 50-50 VG-PG ali mi je pregust , kako ga razredit da bi fiber ga lakše upijao i dovodio do grijaća , recimo na Vivi ?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: S čime razredit liquid ?
 Post Postano: 12 ožu 2013 13:59 

U principu ti ne bi trebao biti pregust ako je 50/50... zapravo ne u principu nego sigurno! :mrgreen: Ako ga razrijediš sa npr. PG iz apoteke, imat ćeš toliko manje nikotina u njemu koliko si dodao PG-a! Ako hoćeš isti nivo nikotina, trebaš razrjediti sa PG bazom koja ima isto toliko nikotina u sebi! Valjda se može i sa vodom ili alkoholom, al o tome ne znam dovoljno... tj. znam da se to radi sa čistim VG koji je stvarno pregust, ako dodaš vodu povisi se točka vrelišta pa je manje pare... mislim da je bolje sa PG, ako nisi osjetljiv na njega...

Naravno, skoro sam zaboravio napomenuti da s čim god razrjediš da ćeš imati toliko manje arome...

Usput, o kojoj se tekučini radi?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2013 14:06 

1denis je napisao:
U principu ti ne bi trebao biti pregust ako je 50/50... zapravo ne u principu nego sigurno! :mrgreen: Ako ga razrijediš sa npr. PG iz apoteke, imat ćeš toliko manje nikotina u njemu koliko si dodao PG-a! Ako hoćeš isti nivo nikotina, trebaš razrjediti sa PG bazom koja ima isto toliko nikotina u sebi! Valjda se može i sa vodom ili alkoholom, al o tome ne znam dovoljno... tj. znam da se to radi sa čistim VG koji je stvarno pregust, ako dodaš vodu povisi se točka vrelišta pa je manje pare... mislim da je bolje sa PG, ako nisi osjetljiv na njega...

Naravno, skoro sam zaboravio napomenuti da s čim god razrjediš da ćeš imati toliko manje arome...

Usput, o kojoj se tekučini radi?

Dekang , zbilja je pregusta ,dok je Tihomirova super !

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2013 14:14 

Mislim da će ti draže biti to poparit nego razrjeđivat!
1. Litru PG nebuš kupoval da iskoristiš 2ml
2. 1dl baze također nebuš kupoval za tu namjenu
3. Okus ćeš definitivno izgubiti jer njihovu aromu nebuš našao
4. sa PG/ vodom/alkoholom gubiš količinu nikotina

Ak baš nećeš popariti, stavi to sastrane pa kad si počneš sam mixati tekućine (kad buš imao sastojke) buš već nešto dodao unutra! :plus:
Just sayin'

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2013 13:33 

Metni 1-2% vode.
A za nikotin se netrebas brinut. To je toliko mala razlika u jacini da ju neces osjetit.
Razrijedi malu kolicinu, a jednom kad znas koliko ti odgovara, mozes razrijediti sve.

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club