Vrlo su slične obje tekućine, pošto imaju 3 iste arome u sebi. Duhan bez duhana se sastoji samo od 3 komponente i, ako se složi po receptu, Acetyl Pyrazine naravno dominira, čak malo i previše. U Boss reserveu je slabiji, skoro pa taman iako se koristi isti postotak. Slijedeći put duhan mješam s 20% manje njega a stavit ću više Inawera Biscuit, baš mi se sviđa a jedva se osjeti u miksu. Boss je dobar kakav je. Banana nije dominantna ali je ima, slatkoća je OK, med je neprimjetan. Baš dobra tekućina, a kako se malo arome stavlja, ove arome koje sam nabavio za taj mix će potrajati bar za 600ml što ovog duhana što Bossa. Cijena aroma od nekih 90kn ako se dobro sjećam je OK, te time dolazim do zaključka da je aroma jeftina. 90kn za 600ml a i više
Boss

Duhan
https://e-liquid-recipes.com/recipe/335 ... o%20FlavorViše od ovog, me dojmio Relax od Eliquidfrancea, klon je bomba, fantastična tekućina. Imam još malo sampla, nikako da 2 arome dođu na stanje na JD, duhan koji ide nutra je dobar, čak i odmah za pariti.