|
.
Sada je: 05 svi 2026 15:55. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ivanica3
|
Naslov: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:00 |
|
|
POZZ SVIMA!!! Nova sam na forumu ,a muž je nedavno počeo sa e cigarom,malo sam istraživala cijene i gotove mixeve ,i naravno zaključila da je jeftinije vlastito mixanje ,muže se svidio okus usa mix ali samo kupljen iz portanove ,kupio je od jednog tipa istu aromu ali mu ja nedostajalo arome pa sad mješa sa desert ,,,uglavnom molila bih za pomoč nekog iskusnog ja sam našla ovo: http://ego2.pl/pl/liquidy-plyny/283-baz ... -36mg.htmli imislila sam da uzmem po jednu bočicu PG i jednu bočicu VG ,zanima me sa čime se rijedi?? jer piše da od tih 50ml moram razrijedit da bi dobila 75ml tekučine tj 24mg nikotina(koliko muž puši) tada,kada bi razrijedila i pg i vg,pravila omjer koji štima mužu sa time da bi dodala aromu vanilije,jel može to tako??' još me zbunjuje za aromu vanilije koju mislim dodavat ,,jel moram kupit nešto kao ovo : http://ego2.pl/pl/liquidy-plyny/198-liq ... -10ml.html ili baš neki "extrat# popšo je ova prva več gotov mix,gjde se kupuju povoljno te baze i extrati ???možda ovo što sam našla??ako ima koga ljubaznog da mi objasni jer previše mi je davat za jednu bočicu 33kn koja traje 5 dana 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:19 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
VG i PG ne trebaš naručivat izvana jer to ima kod nas u Kemigu http://www.kemig.hr/kontaktiNikotinsku bazu možeš kupiti od našeg Siniše/javi mu se pp-om/od 36 mg nikotina. Kad to sve nabaviš,javi pa ćemo miksat 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Lukrecija ... uskoro udovica  Ovo su ti osnovne stvari: - nikotinska baza - aroma - VG - PG Nikotinska baza je nikotin otopljen u glicerinu, PG ili VG ili oboje. Aroma je ... aroma koja se dodaje u tekucinu. VG i PG su glicerini kojima se razrijedjuje nikotinska baza. Kako zelis 36 miligramsku bazu smanjiti na 24mg napravi ovako: Uzmi dvije trecine 36mg baze i u nju stavi trecinu glicerina (PG, VG ili mijesano vec po zelji). Ili kako je opisano u 50ml baze od 36mg stavi 25 ml glicerina i dobit ces 75ml liquida od 24mg. Na to dodaj arome po zelji. Za pocetak ti preporucujem da uzmes kvalitenu bazu i aromu od http://www.flavourartexpress.biz i iskoristi kod JHIXBLNAWI-FA10 s kojim ces dobiti 10% popusta. VG i PG mozes uzeti od Kemiga koji mozes naci u boljim ljekarnama. Puno je jeftiniji a kvaliteta je odlicna.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:25 |
|
|
|
na ovom forumu ste stvarno ljubazni nisam se nadala ,hvala vam puno jel možete mi samo reč što se tiče te arome
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:28 |
|
|
|
samo mi nije jasno kada razrijeđujem sa 36 na 24 dal rijedim sa pg ili vg ja bih uglavnom da ima oboje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivanica3 je napisao: na ovom forumu ste stvarno ljubazni nisam se nadala ,hvala vam puno jel možete mi samo reč što se tiče te arome Hvala hvala trudimo se  Pocetniku uvijek preporucujemo Flavour Arts arome Desert Ship Blend i Virginia. Vocne arome ce za koji mjesec doci na red.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivanica3 je napisao: samo mi nije jasno kada razrijeđujem sa 36 na 24 dal rijedim sa pg ili vg ja bih uglavnom da ima oboje Mozes s kojim zelis a mozes i pomijesati oboje. VG je gusci i po okusu njezniji. PG je rijedji i vise grub.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:34 |
|
|
 ivanica3, Imas puno aroma,svakavih...tobako,vocne,sve sto zamislis,nije moguce da se objasni ukratko....  Fino je da sama miksas ali nisam bas siguran da je pametno da to uradis odmah...iz prve Moja preporuka je da ti netko pokaze ali nikako sama dok DOBRO ne naucis SVE u vezi aroma,nikotinskih baza,njihove jacine i naravno procenat-postotak tekucina u miksu...
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:40 |
|
|
|
Flavourart
Traditional - Made with PG 50% + 40% VG and 10% deionized water. It is a good combination of vapure, fullness, sweetness.
Velvet cloud - 80% VG + 20% deionized water. Sweeter than all others, more vapure, more full on inhaling.
Ice blade - 90% PG + 10% deionized water. More dry and with less vapure than all the others.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 16:45 |
|
|
mislim da sam skopčala ako kupim jednu ovu vg http://ego2.pl/pl/liquidy-plyny/283-baz ... -36mg.html,,,,nju razrijedim sa 25 ml pg iz ljekarne koji nema nikotina i stavim 20ml vanilije to je ukupno 100ml zar ne
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 15:55. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |