| Autor |
Poruka |
|
kontravento
|
Naslov: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 00:46 |
|
|
|
Pozdrav svima od pusaca s stazom sa samo cca 50-tak godina. Odlucio sam isprobat i ove e-cigarete , s obzirom da mislim da je malo vrsta cigareta kojih do sada nisam probao(bar onih poznatijih). Molim za savjet : narucio sam ego-t cigaretu. Pusio sam prije od 3 do 4 kutije cigareta, a sada motam cca 2 kutije skije. Pa sada da probam jos toliko godina i e-cigare, bit ce dobro,haha. Znaci, od srijede cu postat novi vaper (u Dalmaciji su postojali brodovi na paru - vapori ). Dali ovaj ego-t ima dovoljno dima i jeli stvara kakve probleme (jasno, nista nije vjecno i nekvarljivo). Cini mi se da se preporuca neka vrst tekucine za nju koja je likvidnija zbog boljeg protoka, ako sam dobro zapamtio. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
_________________ STA SE RODI OKRUGLO NIKAD NE UMIRE KVADRATO NIKAD NE CINI NUZDU U LONCU IZ KOJEG MISLIS JESTI
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 00:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pozdrav Barba Ego-t je sasvim pristojan uradak ako je od pristojnog proizvodjaca. Inace smeca ima jako puno u Kini pa se nadam da ces imati srece. Sto se tice tekucina, uglavnom su sve bolje tekucine priblizno istog viskoziteta i dobro odgovaraju za eGo-T atty. Prije par godina su bile dosta gusce. Nego reci ti nama koje si godiste, da vidimo jesi li najmladje rodjen na forumu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
kontravento
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 01:12 |
|
|
|
Pa vjerujem da sam najmladji. Rodjen sam tek 1952. , iako se nadam da ce biti i mladjih, zbog samih njih. Naime, vjerujem u e-cigarete. Napario sam se svakakvih vrsta para kroz zivot, pa ova i nije bas nekakva. Bilo je puno gorih. Mislim na uvjete u kojima sam sve radio,hahaha, ne svojom voljom.
_________________ STA SE RODI OKRUGLO NIKAD NE UMIRE KVADRATO NIKAD NE CINI NUZDU U LONCU IZ KOJEG MISLIS JESTI
|
|
 |
|
 |
|
kontravento
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 01:20 |
|
|
|
Izvini,tek sam sada vidio ono Barba,ha. Ovjdi mi je malo neobicno iako su me na brodu tako zvali 25 godina. Zahvaljujem na odgovoru i sritno ti bilo u Novoj.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 01:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Barba ne brini, ima ovdje jos ranije rodjenih. Sretna i tebi Nova, a evo jedan avatar za tebe.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 11:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dobro nam došel! 
|
 |
|
kontravento
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 14:23 |
|
|
|
Fala ti lipa na dobrodoslici. Zelin ti sve naj u Novoj i mirno more na internetu.Cao !
|
|
 |
|
 |
|
kontravento
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 14:26 |
|
|
|
HAHAHA,BRAVO ! STAS KAD OSTARIS, SPORO REAGIRAS. TEK SAN SADA VIDIJA OVI VAPOR,SVAKA CAST I FALA. PO STILU PROVE (PRAMCA) STARIJI JE I OD MENE.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 14:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
kontravento je napisao: HAHAHA,BRAVO ! STAS KAD OSTARIS, SPORO REAGIRAS. TEK SAN SADA VIDIJA OVI VAPOR,SVAKA CAST I FALA. PO STILU PROVE (PRAMCA) STARIJI JE I OD MENE. Je, to bi trebala biti Partizanka. Onaj brod koji je skupljao od 1948-me zalutale Hrvate po juznoj americi i australiji i vracao ih u domaju. Inace americki brod izgradjen pred 2 svjetski rat. Dobar brod sve dok nije izgorio na remontu. Pa ko se sjeca one djecje: Proslog petka poslije podne poso parobrod Partizanka putem Pule. Putem pukla parna pipa pa parobrod Partizanka potone pod plavi Pacifik. 
|
|
 |
|
 |
|
kontravento
|
Naslov: Re: savjet za pocetnike Postano: 31 pro 2012 14:48 |
|
|
|
Posto sam i tamo navigava ,na Jadroliniji , i vozija i tu brzu prugu, ona se bila nasukala na lanterni (svetioniku) Kremnik kod Primostena. Ustvari na greben s crvenom lanternom (zab. ime ) uz Kremnik.
|
|
 |
|
 |