| Autor |
Poruka |
|
burndone
|
Naslov: Kupovina e-tekućine Postano: 24 ruj 2012 16:02 |
|
|
Molim vas jer netko zna gdje se kupuje najpovoljnije e-tekućine u gradu Osijeku?pozdrav 
|
|
 |
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 24 ruj 2012 16:26 |
|
|
|
Imaš u maxelu u reisnerovoj i na štandu u portanovoj 1. kat. Međutim, to su kineske tekućine koje su *****.... za izbjegavati, ako možeš nabaviti nešto bolje (a možeš).
Siniša s foruma mixa odlične tekućine i povoljnije su nego u trgovini. Imam skoro 300ml raznih tekućina, pa možeš isprobati od mene.
Kakve okuse voliš, duhanske, voćne...?
|
 |
|
el_corazon
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 26 ruj 2012 13:25 |
|
|
Probao sam ove iz Portanove i nisam baš sretan pa me zanima kako doći do Sinišinih tekućina? Iz Osijeka sam pa ako ima netko kakvu ideju... Nisam za samostalno mućkanje, radije plaćam. spliff Iz Retfale sam i zainteresiran sam za razmjenu iskustava... 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 26 ruj 2012 13:30 |
|
|
el_corazon je napisao: Probao sam ove iz Portanove i nisam baš sretan pa me zanima kako doći do Sinišinih tekućina? Iz Osijeka sam pa ako ima netko kakvu ideju... Nisam za samostalno mućkanje, radije plaćam. spliff Iz Retfale sam i zainteresiran sam za razmjenu iskustava...  Iz Osijeka naravno .... Posalji PP Sinisi 
|
 |
|
el_corazon
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 26 ruj 2012 13:35 |
|
|
Izgleda da smo u Osijeku najviše udarili na kvasinu! 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 26 ruj 2012 13:57 |
|
|
el_corazon je napisao: Izgleda da smo u Osijeku najviše udarili na kvasinu!  Ljudi kazu da imate najbolju carinsku upravu u cijeloj HR,mora da je to razlog tolikog broja parioca 
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 26 ruj 2012 22:59 |
|
|
cuga i isprobavanje sm-mixa 
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 10 lis 2012 18:36 |
|
|
Eto vam linka za ubit konja..., sve za 1$ ili niže!!! Meni su skroz OK, RedUsamix, Desert ship, Ry4..., http://www.vaporbreak.com/en/6-e-liquidOriginal tekućine kao u portanovi Hangsen – 9 tekućina po izboru zadržava istu cijenu shippinga – na kraju preračunato jedna tekućina od 10ml odabrane visine nikotina (bez obzira na jačinu) iznosi 8,5kn/10ml – a u portanovi traže za isto 33kn...., samo 4xskuplje...!!! Paypal naoružati nekom karticom i deri...., zašto smradovima plaćati 4x više....!!! Jedino što dostava traje i ponekad do 30-tak dana, no jednom naručiš pa si miran mjesec dana pa opet naručuješ....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 10 lis 2012 20:30 |
|
|
Sappy, jesi li možda probao Dekang tekućine sa vaporbreak-a? Imaš li sad neke hangsen tekućine kod sebe s te stranice? Rado bih probao prije nego naručim. Jesu jeftine ali kad mi nakon 40 dana čekanja dođu neke splačine onda bih se upucao 
|
 |
|
PeroVU
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 10 lis 2012 20:33 |
|
|
Sappy je napisao: Eto vam linka za ubit konja..., sve za 1$ ili niže!!! Meni su skroz OK, RedUsamix, Desert ship, Ry4..., http://www.vaporbreak.com/en/6-e-liquidOriginal tekućine kao u portanovi Hangsen – 9 tekućina po izboru zadržava istu cijenu shippinga – na kraju preračunato jedna tekućina od 10ml odabrane visine nikotina (bez obzira na jačinu) iznosi 8,5kn/10ml – a u portanovi traže za isto 33kn...., samo 4xskuplje...!!! Paypal naoružati nekom karticom i deri...., zašto smradovima plaćati 4x više....!!! Jedino što dostava traje i ponekad do 30-tak dana, no jednom naručiš pa si miran mjesec dana pa opet naručuješ.... Joj lega, hvala ti ko bratu Samo pitanje. Kada označim artikl i ode u košaricu, jel onaj shipping zaračunat što prikazuje za HR? Kakve su tekućine? Kao i ostale Hangsen pretpostavljam? Znači dobre...
|
 |