Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: krivo mixam!
 Post Postano: 20 srp 2012 21:59 

uzeo sam fa bazu 30%vg 70% pg 9 ml, 17 kapi fa arome cuban supreme i 5 kapi alkohola i smiksao to. ostavio sam to 24h i tek onda stavio u hladnjak. treci dan sam pario i bilo je ok, cetvrti dan manje ok a peti nikako, aroma je totalno nestala. pretpostavljam da sam nesto krivo napravio pa ako itko zna gdje sam zeznio volio bih da mi kaze. i dali se moze takvim mixevima koji izgube aromu ona ponovno dodati?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: krivo mixam!
 Post Postano: 20 srp 2012 22:58 

Mislim da si malo, ako ne i puno, pretjerao s aromom. 17 kapi je za moj pojam gušenje arome i to se vjerojatno i dogodilo zrenjem. Jest da su temp. visoke ali bez beda ostavi liquid 3-4 dana na sobnoj temperaturi i tek potom u frižider. I alkohola 2-3 kapi na 10ml, nikako više.
Moguće da je kombinacija alkohola i arome dovela do gušenja iste nakon par dana.
Teško je to reći. Ja sam imao slično iskustvo sa dodavanjem mentol listića u RY4 - smrdali su mi totalno aromu i nigdje je nije bilo. Ali zato s Virginijom idu za 10...
Probaj smanjiti aromu na 12-13 kapi i pokušaj ili bez alkohola ili max. 2 kapi istog. I ostavi ju da zrije barem 3-4 dana, pa javi rezultate.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 srp 2012 23:00 

Cos je napisao:
uzeo sam fa bazu 30%vg 70% pg 9 ml, 17 kapi fa arome cuban supreme i 5 kapi alkohola i smiksao to. ostavio sam to 24h i tek onda stavio u hladnjak. treci dan sam pario i bilo je ok, cetvrti dan manje ok a peti nikako, aroma je totalno nestala. pretpostavljam da sam nesto krivo napravio pa ako itko zna gdje sam zeznio volio bih da mi kaze. i dali se moze takvim mixevima koji izgube aromu ona ponovno dodati?

FA arome idu 1-2%,piše nanjihovom sajtu,cuban supreme je uvrh glave 10 kapi na 10ml baze,a alkohol ako je 98%-ni,najviše 3 kapi na 10ml,sve što je više je neparljivo,ne moraš alkohol uopće ni dodavati ako je 70% PG,alkohol se dodaje eventualno u čisti VG da bi dobio jači TH,a ovako ga dobiješ od PG-a............................................ :kam:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 00:01 

moguce da je u alkoholu problem a sto se tice arome pomislio sam i ja da je mozda previse iako i taj treci dan kada je bila ok nije dostigla puninu koju imaju kupovne tekucine, a koliko bi trebala izdrzati u hladnjaku ako je recimo nakon dan dva stavim? koliko dok neizgubi aromu mislim

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 00:27 

Cos je napisao:
moguce da je u alkoholu problem a sto se tice arome pomislio sam i ja da je mozda previse iako i taj treci dan kada je bila ok nije dostigla puninu koju imaju kupovne tekucine, a koliko bi trebala izdrzati u hladnjaku ako je recimo nakon dan dva stavim? koliko dok neizgubi aromu mislim

Imam likvide od prije 2 i nešto god.-isto pare kao i prvi dan...aroma ne može nestati ako je bočica dobro zatvorena,glicerol i nikotin drže sve na okupu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 00:38 

mislim da sam shvatio par dana na sobnoj temp ak se nepotrosi onda u hladnjak a probat cu jos smanjit aromu i izbacit alkohol pa javim sta sam dobio :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 07:25 

Uhuuuu......17 kapi je previse !!! Pogotovo Cuban Supreme-a....
Ako imas namjere da priblizis tu aromu da sto vise podsjeca duhanu onda idi sa 6 do 7 kapi/10 ml u vrh glave,ostavi da odstoji ne manje od 10-tak (pa i vise) dana pa tek onda probaj...Ja ne diram FA mixeve dok ne prodju bar tri tjedna :)
C.Supreme je specifican pa moras dobro pogoditi omjer inace ne ispadne bas kako treba,i ne samo on nego sve arome znaju biti neugodne ako ih se pretjera ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 08:45 

10 dana da ostoji u hladnjaku ili na sobnoj temp? i nakon sto se stavi u hladnjak onda opet kad je izvadim nesmijem je dugo drzati vani ili?

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 09:04 

Cos je napisao:
10 dana da ostoji u hladnjaku ili na sobnoj temp? i nakon sto se stavi u hladnjak onda opet kad je izvadim nesmijem je dugo drzati vani ili?

Nek te hladnjak ne zamara puno,aroma je ta sto bi mogla da se pokvari a ne baza.Baza ima nikotina,nikotin otrov a u otrova nema bakterije :)

edit:

U hladnjak mozes samo ako ti je kod kuce 35 C*....:)

Zato ti i kazem da nije tako strasno,samo nek ne bude izlozena suncu,svetlosti,visoke temperature....Stavi u neki ormaric ili slicno i miran si ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2012 09:13 

jedno vrijeme je stajala pored nocne lampe :joj:

Povratak na vrh 

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club