Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: o ukusima se ne raspravlja ali...
 Post Postano: 13 lip 2012 16:29 

nemogu bas svaku temu procitati mozda ste vec pisali o tome ali zanima me pogotovo od vapera starijeg staza koje tekucine su recimo najkvalitetnije, provjerene i nesto mozda jos o njima

Povratak na vrh 

Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali...
 Post Postano: 13 lip 2012 16:39 

Dobro si to rekao o ukusima se ne raspravlja.
Najbolje bi bilo da porbaš od svega po malo i tako vidiš što ti odgovara.
Imaš PP.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 19:32 

ma znam ja to nego me bas zanima sta drugi kazu mislio sam vise na marku nego na ukus tekucine. Bas dobro sto si ti prvi posto ovi moji sto pare kazu da tvoje im nije bas nesto i kupuju kinesko i to im je bolje necu reci da nevalja ali ja kad probam posle tvoje tekucine ono mi je kao sampon za pranje sajbe posecereno jos. zato reko da malo vidim sta drugi kazu

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 19:59 
Moderator

A, šta da se kaže, sve je rečeno, osim onoga što nismo probali. FA je po cijeni i po kvaliteti vrlo dobar, uglavnom to ljudi pare.
Ja obožavam JC, ali je skup, pa si ga tako malo priuštim.
Danas sam naručio svašta od TascanaMall-a, pa napokon da probam Halo, te još ponešto.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 21:40 
Administrator

limeni je napisao:
nemogu bas svaku temu procitati mozda ste vec pisali o tome ali zanima me pogotovo od vapera starijeg staza koje tekucine su recimo najkvalitetnije, provjerene i nesto mozda jos o njima

Neces dobiti kvalitetan odgovor. Razlog je u tome sto svi stari parioci sami mijesaju tekucine. Prvo zato jer si tek tako mozemo sloziti sto nam odgovara, a drugo sto su gotovi miksevi preskupi. Jos kad bi mogli nabaviti/napraviti JC aromu sve bi bilo zaokruzeno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 22:13 

pa koliko vi mjesecno poparite? ja nikako nesticem dojam da je skupo osim jc-a koji se bas istice cijenom

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 23:23 
Moderator

limeni je napisao:
pa koliko vi mjesecno poparite? ja nikako nesticem dojam da je skupo osim jc-a koji se bas istice cijenom

Hehehe.. ako ću analizirati ja mjesećno potrošim cca. 2 dcl liquida! :kuc:

Uglavnom.. deci i pol sigurno poparim, a ako sam raspoložen onda i dva deci! :joj:

Povremeno si narucim RY4 aromu iz HC-a i tada od 10ml arome napravim 100ml liquida.
A za stalno korištenje je FA kombinacija aroma Desert Ship, Hypnotic Mist i svaki put nešto drugo. Uglavnom su uvijek tri FA arome u mixu jer sam se tako naucio i tako mi odgovara.

Obicno FA arome miksam u bočice od 20ml.. te iz aroma bočica ide slijedom Desert Ship 12 kapi, Hypnotic Mist 2-4 kapi (kako kada) i ostalo po izboru 4-6 kapi (isto kako kada).

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2012 23:45 

Teško je odgovoriti na to pitanje.
Nekome se sviđa Dekang, nekome FA, nekome JC...
Uglavnom paritelji koji intenzivnije pare sami slažu tekućine, a oni koji ipak malo manje pare kupuju svašta. Nađeš što ti paše i toga se držiš.

Moja potrošnja je oko 1dl mjesečno, što ide gore u ljetnim mjesecima, a u zimskom periodu pada. Meni osobno je FA sasvim ok uz povremeno naručivanje Dekanga iz Kine. A da sam probao svašta, jesam i malo toga mi je sjelo. Čak i FA mi u početku nije sjeo, Desert kojeg trenutno najviše parim (dok mi ne dopizdi, po običaju) nisam mogao smisliti u početku.

Recimo da kao ok tekućine slove: Dekang, FA, JC, Halo... tu i tamo ubodu i drugi poneki ok okus (recimo HC sa svojim RY4), ali uglavnom je to to.

Dekang - 555, Usa Mix, Menthol, Tobacco...
FA - Desert ship blend, Virginia, RY4, Cowboy blend...
JC - samo Original smoke juice... i to jako rijetko
Halo - nisam probao, to će malo pričekati...

Uglavnom iskusniji paritelji pljuju po Dekangu, mada su svi ostavili analogne upravo na Dekang tekućinama, a tek kasnije su krenuli na nešto drugo.

S obzirom da sam na klasičnim atty-jima većinu vremena i da mi ne pašu preintenzivne arome, sam si radim tekućine (baza+aroma), ali da sam na tank sistemima/kartovima ne bih micao od SM mixeva.

Moja preporuka ti je da se u početku suzdržiš od prevelikog eksperimentiranja - nađeš 2-3 okusa koja ti pašu i drmaš po njima. A kasnije ćeš već i sam znati što ti treba za vlastiti mix.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lip 2012 00:24 

Meni taj HC-ov RY4 nema okusa.....mislim nema mi arome,nema nicega,samo tako...bez veze,prazno,klot...ko da parim cistu bazu pa se ponekad pojavi nesto,kao trag arome od prethodnjeg tanka... :conf:
Stavio sam 30% arome u 36mg da dobijem 24mg-sku tekucinu,eno je sazreva vec drugi mjesec i nisto....ni "R" ni "Y" ni "4"... :evil:

Sad imam 60ml miksa "Karo's nothing at all" i jos 40-tak ml RY4 sa karamelom...njega zovem "mindfuck by Karo"

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lip 2012 02:04 

eh to sazrijevanje tekućine ? jel to obavezno ili baš i ne mora recimo FA kad naručim za par dana primetim razliku a možda sam se i navikao mislim jel bolje ako odstoji. a ja mislio da ja vučem ko vrag potrošio oko 30 ml za mjesec, vidim da ću trošiti i više sad sam pun mjesec na e-cig i zadnjih par dana imam krizu za analognim pa parim ko lud ali sad me popušta mislim da sam pobjedio analogne :plus: bravo ja

Povratak na vrh 

[ 23 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club