| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Toscana Mall Postano: 04 svi 2012 22:12 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 04 svi 2012 23:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Toscana ... to je sjeveroistocno od Transilvanije?  Ali sve vrhunske tekucine na jednom mjestu, dobre cijene, prihvatljiva postarina, kratak rok isporuke ... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
azrijel
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 21:33 |
|
|
|
Jel nije isplativije direktno naručit od npr. FlavourArta? Ili je stvar u isporuci i poštarini? I nisam skužio, da li se direktno od FlavourArta može naručiti gotova e-tekućina ili se mora sam mixat? Ja sam tek početnik u ovom sportu pa se nisam još snašao. Odakle naručujete tekućine? Mislim na one koji naručuju manje količine, za osobnu uporabu. Jel miksate ili kupujete gotove tekućine? Malo gnjavim za početak... Sorry
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 21:57 |
|
|
Od Flavour Arta mozes naruciti samo arome i baze pa da onda sam miksas svoje tekucine.Posto si nov ne preporucujem da odmah pocnes s tim,ipak treba bar malo iskustva....da znas s cim imas posla  Na forumu ima vise tema oko tvog pitanja odakle se mogu naruciti gotove tekucine,arome,baze itd..
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 22:14 |
|
|
Karo je napisao: Od Flavour Arta mozes naruciti samo arome i baze pa da onda sam miksas svoje tekucine.Posto si nov ne preporucujem da odmah pocnes s tim,ipak treba bar malo iskustva....da znas s cim imas posla  Na forumu ima vise tema oko tvog pitanja odakle se mogu naruciti gotove tekucine,arome,baze itd.. Šta na FA nema više gotovih sokova ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 22:24 |
|
|
Frenk je napisao: Karo je napisao: Od Flavour Arta mozes naruciti samo arome i baze pa da onda sam miksas svoje tekucine.Posto si nov ne preporucujem da odmah pocnes s tim,ipak treba bar malo iskustva....da znas s cim imas posla  Na forumu ima vise tema oko tvog pitanja odakle se mogu naruciti gotove tekucine,arome,baze itd.. Šta na FA nema više gotovih sokova ?  Ma iskreno...zaboravio sam  Eto Sinise,sta ce im FA.... @azrijel pogledaj na FA sajtu sto ti treba i posalji PP Sinisi na forum,dobijes sve isto uz iste cijene,ovako ne cekas "godinu dana" vec dobijes naruceno za 36 sati... 
|
 |
|
azrijel
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 23:16 |
|
|
Još samo da znam tko je Siniša... Imam feeling kao onaj lik iz "Fight Cluba". Gdje god krenem čitat pojavi se Siniša, a nikako da skužim ko je on... 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 07 svi 2012 23:27 |
|
|
azrijel je napisao: Još samo da znam tko je Siniša... Imam feeling kao onaj lik iz "Fight Cluba". Gdje god krenem čitat pojavi se Siniša, a nikako da skužim ko je on...  ...čak mu je i nick Siniša... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 08 svi 2012 00:31 |
|
|
azrijel je napisao: Još samo da znam tko je Siniša... Imam feeling kao onaj lik iz "Fight Cluba". Gdje god krenem čitat pojavi se Siniša, a nikako da skužim ko je on...  First rule: -We never talk about Fight Club.... Second rule: -We never talk about first rule... 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Toscana Mall Postano: 11 svi 2012 18:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
azrijel je napisao: Još samo da znam tko je Siniša... Imam feeling kao onaj lik iz "Fight Cluba". Gdje god krenem čitat pojavi se Siniša, a nikako da skužim ko je on...  Ma jedan ružan starček s kojim volim nešto spiti, samo je nemoguće doći do njega, ko duh sa sekirom
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |