| Autor |
Poruka |
|
azrijel
|
Naslov: V2 cigs arome Postano: 10 svi 2012 19:47 |
|
|
Kupio sam v2 parilicu i paše mi njihova RED aroma. Jel tko od iskusnijih to probao i da li mi može preporučit od FA šta da mixam za dobit tako nešto. Jel Cowboy ili Virginia aroma slična tome. To mi je palo na pamet jer sam vidio da se RED aroma navodno prije zvala Cowboy. A druga njihova aroma me zanima za frenda. Njemu se sviđa sahara od v2. Jel sahara od FA slična aroma ili nemaju veze? I da li netko zna koju kombinaciju PG i VG koriste u V2 cigs? Inače, trenutno točim neki otrov sa e-cigarete.net, 18mg, VG baza. Ko što netko reče na forumu: super za početnike jer bazdi ko analogna cigareta 
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 10 svi 2012 20:16 |
|
|
Nemam pojma što je V2 parilica, a ovdje se muvam več neko vrijeme  .... FA je popularna tekućina i obavezno treba probati.... Imaš ovdje Sinišu kojem se javi za Flavour art, jer ćeš dobiti sigurno ono što ti treba i što želiš. Koliko znam ima i manje sampleove pa možeš mnogo toga isprobati. A ni RED mi nije poznato o ćemu se radi,a cowboy mi je bila sasvim ok...kad odstoji
|
|
 |
|
 |
|
azrijel
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 10 svi 2012 20:35 |
|
|
Phil je napisao: Nemam pojma što je V2 parilica, a ovdje se muvam več neko vrijeme  .... FA je popularna tekućina i obavezno treba probati.... Imaš ovdje Sinišu kojem se javi za Flavour art, jer ćeš dobiti sigurno ono što ti treba i što želiš. Koliko znam ima i manje sampleove pa možeš mnogo toga isprobati. A ni RED mi nije poznato o ćemu se radi,a cowboy mi je bila sasvim ok...kad odstoji V2 cigs je neki američki brand. Na to sam prvo naletio, a kako sam bio nestrpljiv da počnem parit onda sam to i kupio. Imaš na googlu.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 10 svi 2012 23:44 |
|
|
v2 ista stvar ko i vogue 808 samo kaj su ljepih bojica! a što se tice tekucina nebi znao, nikad nisam bio u prilici probat.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Astonik
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 27 vel 2013 17:36 |
|
|
azrijel je napisao: Kupio sam v2 parilicu i paše mi njihova RED aroma. Jel tko od iskusnijih to probao i da li mi može preporučit od FA šta da mixam za dobit tako nešto. Jel Cowboy ili Virginia aroma slična tome. To mi je palo na pamet jer sam vidio da se RED aroma navodno prije zvala Cowboy. A druga njihova aroma me zanima za frenda. Njemu se sviđa sahara od v2. Jel sahara od FA slična aroma ili nemaju veze? I da li netko zna koju kombinaciju PG i VG koriste u V2 cigs? Inače, trenutno točim neki otrov sa e-cigarete.net, 18mg, VG baza. Ko što netko reče na forumu: super za početnike jer bazdi ko analogna cigareta  Danas sam kupio V2 SAHARA 25ml 1,2% to je medium. Tekućina je ljepo pakirana u staklenoj flašici a okus je razočaranje. Aroma je tako slaba da uopće nemogu dati njenu ocjenu. Osjetim je tek ako žestoko propuštam paru kroz nos i to je lagani duhan. Totalno sam razočaran.
|
|
 |
|
 |
|
Astonik
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 27 vel 2013 17:38 |
|
|
|
Da zaboravio sam napisati da očajno slabo pari tako da sam je natočio u 3 cliromizera jer sam mislio da mi aty nije dobar ali ništa. Jedini spas će biti da dodam malo glicerina. pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 28 vel 2013 14:32 |
|
|
|
V2 je jedna od NAJspamerskih "kompanija" koji ima veze sa e-cigaretama,postoje odavno,prodaju smece,bavili se nekim nepopularnim nacinima kako da ti idiotskim putem prodaju e-cigaretu,skupi su ko da ih Imeo proizvodi...da bi otprilike znali o cemu se radi,to je E-Health model sa kartomizerom umjesto attyja u kompletu...
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 28 vel 2013 15:13 |
|
|
Njihov najskuplji model u ponudi, tzv "putni set" - 900 kuna. Evo da vidite o čemu se radi... ukratko - ništa za puno para.  
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: V2 cigs arome Postano: 28 vel 2013 17:54 |
|
|
E, a sad tekućine su posebna priča, u pakiranju od 25 ml sa čitave ni manje ni više nego 3 arome: Red, Sahara i Mentol. I to sve po "vrlo prihvatljivoj" cijeni od "samo" 120 kuna po bočici... Ne znam u koju kategoriju bi ovo stavija, Vicevi, trgovci za izbjegavanje ili nešto treće jer ovo je neka kategorija sama za sebe. Toliko je očito preskupo da samo totalno neupućen i ultranaivan sa velikim viškom para može nasjest na ovo, a i kad nasjedne vjerovatno mu "izrastu magareće uši" kad primjeti da je preveslan. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |