jocker21 je napisao:
journey je smece, kupio ona dva paketa testera sa 10 aroma a od toga 2 prolazne... vise izreklamirano nego sto valja.
Ono kaj ja mogu reći na ovo - žal mi je kaj ti se ne dopada.
Proizvođača liquida ima jako puno, uz to izvora recepata na netu desetrostruko više - sve je to konkurencija uz koju se laktarimo da pronađemo mjesto pod suncem. Kupac si može na kraju krajeva odabrati ono što mu se najviše dopada, ja osobno neću zamjerati ako to nije Journey (samo ću ga oštro pogledati :p).
Kako se broj osoba koje su probale Journey znatno povećao u godinu dana sa par stotina na desetke tisuća, normalno je da će se pojaviti pojedinci kojima apsolutno ništa iz naše ponude neće odgovarati, pa ni meni se niti jedan Tesla auto osobno ne dopada previše, npr.
Disclamer: Ovo sad dalje nije opravdanje nego samo informacija.
Sama ponuda "Journey" branda je trenutno poprilično specifična. U startu smo imali 20 premium receptura i 10 selected receptura. Zadnjih 6 mjeseci (a tako će od prilike i biti u budućnosti) imamo ukupno samo 11 (7 Premium, 4 selected). I ponuda unutar tih 11 receptura je vrlo vrlo različita. Nismo išli na sistem koji recimo guraju mnogi proizvođači: neka bazna krema + 11 različitih voćnih okusa = 11 receptura.
Zbog toga dolazi i do ovoga "2 - 3 recepta su ok".
Ako netko voli duhanske, ima 2-3 recepta koja će mu se dopasti.
Ako netko voli voćne, ima 2-3 recepta koja će mu se dopasti.
Ako netko voli kreme, ima 2-3 recepta koja će mu se dopasti.
Nismo išli ciljano samo na voćne, niti ciljano samo na kremaste, niti ciljano samo na duhanske, a fala bogu klasifikacija ima daleko više (čiste voćne, čiste kreme, voćne kremaste, pa kremaste voćne itd).
Naša odluka je što će Journey biti a to je - u svakom segmentu (klasifikaciji) ponuditi 1 (jedan) najbolji mix (po našem mišljenju) na tržištu.
Dakle ako želiš baš jaki, aromatičan, smrdljivi tobacco - Schrodinger
Ako želiš kremasti duhan - Grampa`s Cream, ako voliš duhan lula - Roar of the Six Lions.
Ako želiš neutralnu kremu - Mana Potion, Spirit of the Woods
itd itd.
Zato ja uvijek pitam ljude što vole parit, jer se dešavalo da je rulja kupovala Schrodinger a očekivali su Grampas cream i bili su razočarani... no to je problem web shopova i kada nemaš osobu koja će te na licu mjesta usmjeriti na pravi liqui (zato preferiram vape shopove tipa Parilice ili kad netko ode do MTM-a osobno).