|
.
Sada je: 27 tra 2026 19:03. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Overdrip
|
Naslov: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 16:31 |
|
|
|
Vozdra, znaci vec mi je preko glave ovih aroma koje sam dosad pario i malo mi fali ono da poludim. Buduci da ima mali milion razno raznih proizvodjaca, odlucio sam pitati za vasa iskustva. Dosad sam koristio samo ove slatke arome tipa banana split, waffel caramel, apple pie itd itd. Htio bih probati nesto drugacije, da nije tako slatko ko ovo navedeno, a da je opet ugodno i fino za pariti. Gotovo iskljucivo koristim RDA.
Bitno mi je da se predlozene arome mogu naruciti kod nas. U obzir dolaze i duhanske i vocne i bilo sta da vam padne na pamet, a da ste bili odusevljeni kada ste ju probali.
_________________ VW: KBOX 120W, SMOK Quantum 80W Mech: V3tronix Flip V3 RDA: GeekVape Tsunami
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 16:42 |
|
|
|
vapingzone i meiwei (iste arome - istog naziva) french pipe, old captain - odusevljava sa vise VGa, cherry cigar - od cigara ni c -najbolja visnja-treba dosta odstajat, caramel candy, inawera vanilla for pipe i gold ducat, twisted waldmeister i w.brause, apple cinnamon fritter, fathers milk v2, my woman, flavourart cigar passion, atmos lab cinnamon cookie - must have, capella vanila custard v2, blueberry cinnamon crumble, apricot, flavorwest coumarine pipe - super miris pare. Cohiba VZ ili meiwei 555. To su moji hitovi. Poredani od najboljeg do manje dobrih (po mom gustu), ove prve su u tjednoj rotaciji vec 2 godine i nikad dosta. imas ih sve na etekucine.eu
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Overdrip
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 17:29 |
|
|
buje3000 je napisao: vapingzone i meiwei (iste arome - istog naziva) french pipe, old captain - odusevljava sa vise VGa, cherry cigar - od cigara ni c -najbolja visnja-treba dosta odstajat, caramel candy, inawera vanilla for pipe i gold ducat, twisted waldmeister i w.brause, apple cinnamon fritter, fathers milk v2, my woman, flavourart cigar passion, atmos lab cinnamon cookie - must have, capella vanila custard v2, blueberry cinnamon crumble, apricot, flavorwest coumarine pipe - super miris pare. Cohiba VZ ili meiwei 555. To su moji hitovi. Poredani od najboljeg do manje dobrih (po mom gustu), ove prve su u tjednoj rotaciji vec 2 godine i nikad dosta. imas ih sve na etekucine.eu E super, puno hvala na odgovoru. Vjerojatno cu danas napraviti neku malu narudzbicu.
_________________ VW: KBOX 120W, SMOK Quantum 80W Mech: V3tronix Flip V3 RDA: GeekVape Tsunami
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 18:28 |
|
|
|
radije pričekaj 2 dana... da se još tko javi, ljudi čitaju forum ali i rjeđe dolaze u ljetnim mjesecima. za cherry cigar preporuka, mješaj na 2.5% i napravi malo više, i nek odstoji nešto i 2 mjeseca. između 2. i 4. mjeseca je meni najbolja i najsočnija. u tom razdoblju najbolji okus koji sam ikad probao. od aroma, ne i od gotovih tekućina. tako i cigar passion. 2 mjeseca i najbolji je. 1-3%. možeš ga napravit na 3%, vidit, i po potrebi razrijedit - bolje je - nije potrebno duže steepat kao pri dodavanju arome. sve VZ/Meiwei na 2.5%, odlične i u VPG 50/50 i u max VG-u. old captain mi je najbolji za DL nakon 12 dana stajanja. Coumarine pipe 8-12%, meni je 10% super u VPG 50/50, baš ga danas parim, nek stoji jedno 2 tjedna. Ostale duhanske probaj pa vidi, nakon 2-3 tjedna budu OK, nisam ih probavao (još) na DL, IW obje od 3-6% kako voliš. ja ih volim na 5.5% makar svi kažu do 3%.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 21:21 |
|
|
|
Od domacih probaj infamous vstard, papa smurfs blood, middle finger, gold mz. Sve osim gold mz mozes parin nakon 7 dana. Gold mz pusti duze jer je duhanska. Momoa probaj pleasure isto duhanska. Old captain i cinnamon cookie su mi isto jako dobri.
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 28 kol 2016 22:16 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kad smo već kod Momoe - Karambol... vjerojatno najbolje što možeš probati od domaćih proizvođača...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Overdrip
|
Naslov: Re: Prijedlozi aroma Postano: 29 kol 2016 07:11 |
|
|
Super, nekako sam mislio da ce odgovori biti tipa: "hbrghgrhbhgr pogledaj na etekucine pa naruci koja ti se svidja", ali bas sam se iznenadio  Hvala na sugestijama, ici ce narudzba kroz par dana 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Sada je: 27 tra 2026 19:03. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 5 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |