| Autor |
Poruka |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 08:37 |
|
|
|
Imam smuckano TPA kokos (coconut candy) koji mi je bio odlican tocno 3 dana. Pario sam ga na AIOu i sve bilo super. Stavim istu tekucinu u Cubisa kad je dosao - ono fuj. I oke cubis bas nije flavour tank, ali okus kao da parim neke ocvale kemikalije. Pomirisim tekucinu - od kokosa ni k. Vise ni u AIOu ne osjetim kokos. Tocnije jedva da osjetim ikakav okus. Miris potpuno neutralan.
Dam mami da pomirisi tekucinu - kaze da mirisi na kokos. Dam curi da pomirisi - kokos. Cura pomirisi paru koju ispusem - kokos. A meni kokosa ni u tragovima.
Trenutno me pegla alergija, bubam kapi za nos kao da nema sutra, pa reko mozda je to - ali sipam tpa apple pie u cubisa - predobro. Pomirisim tekucinu - mirisi kak treba.
Dafaq se desava s mojim nosom i kokosom?
Mjesavina je 50/50 pink mule i 10% kokosa.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 08:43 |
|
|
|
Jel osjetiš druge mirise? Odnosno, radi li ti njuh? (nevezano uz tekućine)
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 09:18 |
|
|
|
Dap. Jos sam sinoc curry i ljutu papriku mirisao da se uvjerim. Ali ovaj kokos mi uopce je mirisi na kokos. Ostavio sam sinoc bocicu otvorenu preko noci da se mal izlufta, ali ne osjetim da se ista poboljsalo.
Ili mi jednostavno ne odgovara aroma, samo sto je izrazenija na cubisu. :/ na AIO se ne osjeti toliko. Vise je mutan flavour.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 21 kol 2016 10:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Odgovara ti, samo si se zasitio, nos ne prepoznaje kokos vise.
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 10:36 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
|
Da, kokos je i meni specifičan, jako brzo ga se zasite osjetila. Njega samo ponekad malo guštam na drperu, za presjeći, ni ne stavljam ga u tankove, jel već poslije pola tanka, čak i prije, to nije to. Čak i u nekim tekućinama u kojima se u početku osjeti pozadinski kokos, vrlo brzo mi se počne "gubiti"... Možda je ovo samo individualno..
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 10:37 |
|
|
|
Hajd probam ga se odrec par dana pa cu vidjet.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 11:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
zvorkapic.os je napisao: Hajd probam ga se odrec par dana pa cu vidjet. Ili ako su kapi za nos s efedrinom, popi kavu, uzmi aspirin i odi na par dana u teretanu 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 11:29 |
|
|
|
To se i meni desi ako dugo parim istu tekućinu, izgubi se negdje aroma i onda stavljam veći postotak u bazu, a ako ni to ne pomogne promijenim tekućinu i onda se opet vratim na nju za tjedan-dva.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 12:00 |
|
|
Kinta je napisao: zvorkapic.os je napisao: Hajd probam ga se odrec par dana pa cu vidjet. Ili ako su kapi za nos s efedrinom, popi kavu, uzmi aspirin i odi na par dana u teretanu  Da bar. Ali idu samo na recept Nazol koristim. Sutra moram kod doktora da da nesto jace. Ubi me alergija (ambrozija). Nis dodao sam jos mal arome, izluftao, parit cu nes drugo par dana pa vidjet sto ce bit s ovim.
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Dva tanka ista tekucina :) i problem s mirisom :/ Postano: 21 kol 2016 12:58 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
|
Nisi trebao dodavati više arome, kod kokosa to uzrokuje samo jači "kemijski" miris/okus . Ja ju koristim na nekih 6-8% i to je savim dosta. Vjerojatno imaš problem kao ja, brzo zasićenje osjetila kokosom (prilično je intezivna i specifična aroma), pomiri se s tim, i ako ju voliš, čuvaj ju za ponekad guštanje, nije nikako za all day vape. Ima nekih aroma koje mogu pariti danima, a da se osjetila ne zasite (bar ne previše), no kokos mi je baš specifičan sa brzim zasićenjem
|
|
 |
|
 |