Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: fasttech ili gearbest
 Post Postano: 24 svi 2016 09:10 

Pozdrav ljudi razmisljam da kupim tekucina sa FF-a ili GB-a jel imao ko iskustva sa tim tekucinama.. veci izbor ima na gb-u pa ako moze preporuka neka :hihi: i jos pitanje jel sinisa salje svoje tekucine za Bosnu?!

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 svi 2016 09:41 

Ja isao potrosit nekakav visak bodova i viska novaca u walletu na gearbestu pa uzeo par bocica, svidilo mi je 1/3...ocekivano,nije ti to neka sreca iskreno....radije gledaj neke poznate brendove

Povratak na vrh 

Naslov: Re: fasttech ili gearbest
 Post Postano: 24 svi 2016 09:55 

zaobidji i FT, uzeo tamo hangsen, odvratno nesto, liqua nema veze s liquom u Hr, frend uzo bananu, ispala "duhanska" banana. Odvratno nesto. Kontaktiraj nase kuhare, imaju bolje tekucine za manju cijenu po ml. od kupovnih

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2016 10:08 

buje3000 je napisao:
zaobidji i FT, uzeo tamo hangsen, odvratno nesto, liqua nema veze s liquom u Hr, frend uzo bananu, ispala "duhanska" banana. Odvratno nesto. Kontaktiraj nase kuhare, imaju bolje tekucine za manju cijenu po ml. od kupovnih

pa zato pitam jel neko salje za Sarajevo od kuhara sa foruma :) citam da su od sinise mixovi najbolji

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2016 10:24 

DangerousB je napisao:
buje3000 je napisao:

pa zato pitam jel neko salje za Sarajevo od kuhara sa foruma :) citam da su od sinise mixovi najbolji

imaš na piku profil ampularia,uzimao sam nekoliko puta od njega i dobre su tečnosti

Povratak na vrh 

Naslov: fasttech ili gearbest
 Post Postano: 24 svi 2016 15:28 

Ja sam sa FT-a naručio Liqua FP i dentičan je onom kupljenom u Parilici, sutra bi trebala stići Virginia pa ću vidjeti. Ostale arome nisam probavao

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2016 15:58 

catevs je napisao:
Ja sam sa FT-a naručio Liqua FP i dentičan je onom kupljenom u Parilici, sutra bi trebala stići Virginia pa ću vidjeti. Ostale arome nisam probavao

Baš taj French pipe sam i ja naručio. Em nije imalo okusa ko ovaj iz Hrvatske, em ovaj u Hrvatskoj, je bio smeđe boje, a ovaj s FT još uvijek je žute boje. Kupio sam to pred više od godinu i pol, možda su sad prave "authentic" Lique :lol:

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club