| Autor |
Poruka |
|
DangerousB
|
Naslov: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 09:10 |
|
|
Pozdrav ljudi razmisljam da kupim tekucina sa FF-a ili GB-a jel imao ko iskustva sa tim tekucinama.. veci izbor ima na gb-u pa ako moze preporuka neka  i jos pitanje jel sinisa salje svoje tekucine za Bosnu?!
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 svi 2016 09:41 |
|
|
|
Ja isao potrosit nekakav visak bodova i viska novaca u walletu na gearbestu pa uzeo par bocica, svidilo mi je 1/3...ocekivano,nije ti to neka sreca iskreno....radije gledaj neke poznate brendove
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 09:55 |
|
|
|
zaobidji i FT, uzeo tamo hangsen, odvratno nesto, liqua nema veze s liquom u Hr, frend uzo bananu, ispala "duhanska" banana. Odvratno nesto. Kontaktiraj nase kuhare, imaju bolje tekucine za manju cijenu po ml. od kupovnih
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
DangerousB
|
Naslov: Re: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 10:08 |
|
|
buje3000 je napisao: zaobidji i FT, uzeo tamo hangsen, odvratno nesto, liqua nema veze s liquom u Hr, frend uzo bananu, ispala "duhanska" banana. Odvratno nesto. Kontaktiraj nase kuhare, imaju bolje tekucine za manju cijenu po ml. od kupovnih pa zato pitam jel neko salje za Sarajevo od kuhara sa foruma  citam da su od sinise mixovi najbolji
|
|
 |
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 10:24 |
|
|
DangerousB je napisao: buje3000 je napisao: zaobidji i FT, uzeo tamo hangsen, odvratno nesto, liqua nema veze s liquom u Hr, frend uzo bananu, ispala "duhanska" banana. Odvratno nesto. Kontaktiraj nase kuhare, imaju bolje tekucine za manju cijenu po ml. od kupovnih pa zato pitam jel neko salje za Sarajevo od kuhara sa foruma  citam da su od sinise mixovi najbolji imaš na piku profil ampularia,uzimao sam nekoliko puta od njega i dobre su tečnosti
|
 |
|
catevs
|
Naslov: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 15:28 |
|
|
|
Ja sam sa FT-a naručio Liqua FP i dentičan je onom kupljenom u Parilici, sutra bi trebala stići Virginia pa ću vidjeti. Ostale arome nisam probavao
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: fasttech ili gearbest Postano: 24 svi 2016 15:58 |
|
|
catevs je napisao: Ja sam sa FT-a naručio Liqua FP i dentičan je onom kupljenom u Parilici, sutra bi trebala stići Virginia pa ću vidjeti. Ostale arome nisam probavao Baš taj French pipe sam i ja naručio. Em nije imalo okusa ko ovaj iz Hrvatske, em ovaj u Hrvatskoj, je bio smeđe boje, a ovaj s FT još uvijek je žute boje. Kupio sam to pred više od godinu i pol, možda su sad prave "authentic" Lique 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |