Gorilla juice - prvenstveno duhanska aroma. Dobar duhan,lagan, onako neutralan, ali definitivno dobar s dodatkom arome banane.
Zrele banane, baš zrele ali ne trule. Tekućina je 100% VG a to znači puno pare. TH je začuđujuće tu s obzirom na VG, ne prejak, rekao bih ugodan.
Možda je za to zaslužan nikotin od 18mg, ali primjetio bih da su efekti kao da ga je više. Definitivno nije tekućina za parenje cijeli dan, barem ne u ovoj koncentraciji nikotina.
After taste je kao da ste pojeli zrelu slatku bananu.
Sve u svemu dobra tekućina u kojoj se osjeti da se netko potrudio oko izbora i balansiranja aroma.

Boba's Bounty - Tekućina koja je već pomalo poprimila epske razmjere. Deset ljudi, deset različitih ocjena arome. Ja bih dodao još jednu. Apsolutno u aromi ne osjetim niti kokos, ni anis, ni čokoladu, oraščiće možda malo,
kikiriki putar nimalo.
Mene aroma podsjeća na finu mješavinu neutralnog običnog duhana koji prevladava kao i kod Gorilla Juice, meda od divljeg kestena, malo caramele i dobrog poluslaatkog bijelog vina, da bijelog vina.
Taj okus se pojavi na samom kraju.
Kombinacija je odlična i da, kao i kod GJ, ima manje nikotina, mogla bi se pariti cijeli dan. Ne znam dali su u AV pošteni pa miješaju baze s točnom količinom nikotina, a Inawera koju inače parim "vara na vagi"
ali definitivno osjećam da nikotin dosta "udara". Pare ne fali, ipak je to 100% VG tekućina, TH kao i kod GJ začuđujuće ugodan.
Obije tekućine došle su iz Alien Visionsa i originali su 100%, za razliku od mnogih koji ih prodaju pod tim nazivom, a nemaju veze s originalim.

Modovi, akrilni stalci i 3D printanje