|
.
Sada je: 30 tra 2026 15:20. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 15:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Tasty Puff Postano: 27 lis 2015 17:32 |
|
|
|
dobio 2 testera, nepoznat omjer PG/VG, Vjerovatno VG/PG 70/30, nikotin 6mg ili više, testirano na driperu, dual coil 0.8 ohma na 24W
Rippin' raspberry - miris tekućine na neki koktel. Fina voćna tekućina, dominantna slatka malina, u pozadini mi se čini breskva i još nešto, kada bi morao gađat, možda ananas ili neko tropsko voće, i neki bomboni ili "crveno" voće. Aftertaste po nekim "zelenim" bombonima - poznato od nekud, lijepo osvježi usta, ali lagadno ugodno (ništa nalik mentolu i absintu). Može komotno bit za cijeli dan.
Strawberry Cough - na prvu jagoda, na drugu, neki "tamni" okus jagode, više "black cherry" nego jagoda, još neko "crveno" voće i neki osvježavajući "smrad" u pozadini (na prvu), poslije se naviknem i nije više toliki smrad. Ovo nije za mene.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
MarioC
|
Naslov: Re: Tasty Puff Postano: 27 lis 2015 21:57 |
|
|
|
evo da se i ja nadovežem.... dobio isto kao poklon uzorak.. mislim da je omjer 50:50 vpg... nikotin 6-12, ne više sigurno....
STRAWBERRY COUGH - prvi miris iz bočice.. super, to je onaj pravi miris jagode..jako dobeo, nadam se da je takav i okus.. napravim novi setup na kayi, 2.2Ohm, nova vata... probao parit od 7.5 do 14 W..prvo natopio coil i vatu pa pario preko dimnjaka. onda zašarafio kayu i nalio ostatak tekućine... na trenutke se javi dobar okus jagode, ali većinom je to nešto "umjetno".... nije to to.. možda nije mixano po mom ukusu ili jednostavno nije dobra aroma, ali ne bih ju uzeo
ELECTRIC BANANA - na prvu, miris me oduševio manje nego jagoda.. ali... popizdio sam i nalio tester u kayu u kojoj je ostalo jagode za možda 15ak puffova... prvo onaj mix aroma.. tek kasnije pred kraj sam osjetio pravu aromu... banana? je, ali s nekom podnotom čokolade.. više mi vuče na bananko čokoladicu... fina aroma, nije ADV, ali bih možda uzeo aromu i poigrao se s njom jer ne znam u kojem omjeru je rađena
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Tasty Puff Postano: 27 lis 2015 22:08 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
jednostavno pitajte Sašu, meni je za testere Finske.. reko u kojem omjeru i mg i koliko % arome je unutra..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Makanic
|
Naslov: Re: Tasty Puff Postano: 02 stu 2015 23:35 |
|
|
pozz, mislim da su na fejs stranici napisali da su testeri vpg 50:50 i 3mg nikotin.  Ja sam dobija electric bananu i rippin' raspberry. Obe su mi nekako bombonaste al ne preslatke šta mi je super. Još sam naručija i chronic hypnotic. Nisam baš vješt u recenziranju pa ću ukratko reć da baca na neki spoj tropskog voća s time da se najviše u okusu osjeti mango. Također je ugodno slatka.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Sada je: 30 tra 2026 15:20. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 15:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |