| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 18:30 |
|
|
|
Choko menthol
Prva narudjba mi je bila cisti after eight,sad mi vise na bronhi vuce,skoro pa nema cokolade u aromi
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 18:46 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
vulja je napisao: Choko menthol
Prva narudjba mi je bila cisti after eight,sad mi vise na bronhi vuce,skoro pa nema cokolade u aromi Meni aroma stalno 'bjezi' i mijenja se. Ne samo kako mix dozrijeva. Smrdusa mi je uvijek bila ista, ovi sokići su drukčiji nakoon svakog gutljaja čaja, kave, nakon svakog zalogaja... kužiš, da ne trkeljam previše... Dekang je bar isto smrdio od prve do zadnje kapi 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 18:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ne biti nestrpljiv .... držati u ladici 10 dana ( nipošto ne na hladnom ) i svaki dan lijepo pregledati i promućkati ( tekućine ). Svi ovi naši dobavljači su pretrpani narudžbama pa kada se dovije tekućina treba malo sačekati da dozriju onda su puno bolje. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 19:10 |
|
|
|
I nakon tjedan dana isto...jedna od naj aroma mi je old captain...al prva nrudjba je bila ok...zadnje dvijenisu ko ta prva...zadnjih tjedan dva mi se sve gadi od tih tekucina...ovaj menyol parim samo,sve mi uljasto nekako...mentol valjda nadvladava taj okus u ustima kolko tolko
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 19:25 |
|
|
|
I ja imam takvih " problema " zadnje vrime su mi sve tekućine nekako dosadnjikave ,Pošto sam radim tekućine mislio sam da je do mene . Pa sam naručio gotove tekućine za presjeć malo, ali ništa sve tekućine mi dosade u roku odma. Trebam neku promjenu ozbiljnu al neznam koju..
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 19:32 |
|
|
Probaj parit jedan dan neku krdžu od Dekanga ili Hangsena, da vidiš kak bu ti nakon toga sve super 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 19:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Dadach je napisao: Probaj parit jedan dan neku krdžu od Dekanga ili Hangsena, da vidiš kak bu ti nakon toga sve super  Baš zbog tog razloga ja imam uvijek Dekang wensten i dk-tab u ladici 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 20:07 |
|
|
barbas je napisao: I ja imam takvih " problema " zadnje vrime su mi sve tekućine nekako dosadnjikave ,Pošto sam radim tekućine mislio sam da je do mene . Pa sam naručio gotove tekućine za presjeć malo, ali ništa sve tekućine mi dosade u roku odma. Trebam neku promjenu ozbiljnu al neznam koju..  ili http://www.youtube.com/watch?v=hrSCCitbo6U 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 20:10 |
|
|
spavle je napisao: Dadach je napisao: Probaj parit jedan dan neku krdžu od Dekanga ili Hangsena, da vidiš kak bu ti nakon toga sve super  Baš zbog tog razloga ja imam uvijek Dekang wensten i dk-tab u ladici  Kada mi bas sve dosadi dodam 2 kapi Dezert šita u bilo koju tekucinu i mucim se sa njim 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 27 svi 2013 20:52 |
|
|
Majka je napisao: Šta ... Da nabavim mačića ?? 
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |