|
.
Sada je: 07 svi 2026 10:58. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 10:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 03 tra 2011 06:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
jurica je napisao: Znam da se večina neće složiti, ali su meni određene Dekangove tekučine super(Camal, 5*5, Dunhil, vergnia). Zašto ne, RY#4 je dobar, ak se nameriš na pravi, 555 isto tako.Ma ima dobrih, samo ne volim kad mi čajneskinje to mešaju, nikad nisi siguran kaj je nutra. Uzimam ponekad RY#4 od Ivapour-a, isto je dekang, samo je skup, ali za gušte. To pokušavam napraviti već godinu dana, ali nikako. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 03 tra 2011 09:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Zašto ne, RY#4 je dobar, ak se nameriš na pravi, 555 isto tako.Ma ima dobrih, samo ne volim kad mi čajneskinje to mešaju, nikad nisi siguran kaj je nutra. Uzimam ponekad RY#4 od Ivapour-a, isto je dekang, samo je skup, ali za gušte. To pokušavam napraviti već godinu dana, ali nikako.  Treba priznati da smo se razmazili i razbahatili. Ja sam se odviknuo pusenja u roku sekunde na Dekangovom Marlboru. Njega i ostale kineske tekucine sam pario par mjeseci dok na ECF forumu jedan talijan nije spomenuo FA. Stvarno onda nije u redu ako velim da kineski liquidi ne valjaju. Medjutim primjetio sam da ako mi neka tekucina ne valja, ako sam uporan i nastavim ju pariti 24 sata, nakon toga postane sasvim prihvatljiva. Pretpostavljam da se osjetilne stanice priviknu na tu aromu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 03 tra 2011 16:31 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Reci to Heleni  Ona si nemre naći ama baš ništa osim onih smrdljivih kineskih kojih više nema za kupit!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 03 tra 2011 20:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 Ja bi joj pojasnil, ali nije član, pa kako??? A koje su to smrdljive kojih nema??? Di ih nema???
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 06 svi 2011 13:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Sanja, nisi nikad odgovorila na ovo. Nećeš, neznaš ili...... U stvari nek ti se frendica prijavi na forum, pa da se s njom popriča.Mislim u tri oka, ja bum jedno zaprl. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 30 svi 2011 11:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Izgleda da samo ja tu postam, ali nema veze. Dekang 555 24 nichotina, 5 ml, dodati ZARE 5 ml, i 10 kapi 555 esencije, nešto savršeno. Naravno za one koji vole duhanske okuse. 2Sanja, a kaj je s frendicom Helenom,samo se Siniša hvali, a mi ostali....... 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 10 lip 2011 19:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Hm, od Helene ništa, a imam finog smrada od frendice CHI-CHI.. Naravno Siniša nije poslao , ma više je blesovo i govoriti šta, ali pošto Kinta otvara SHOP, evo nudit će se čisti nikotin, vlastite proizvodnje (iz garage, naravno), sve ima certifikat VC-a, makar to baš ništa ne znači.Moj mali doprinos još manjoj zajednici (  ja ga ne koristim, ali očekujem primjedbe na kvalitetu). Samo pozitivne, naravno. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 10 lip 2011 21:00 |
|
|
I ja bi hteo ovde da postam.....moze? 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 11 lip 2011 18:54 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
CHROMEX je napisao: Sanja, nisi nikad odgovorila na ovo. Nećeš, neznaš ili...... U stvari nek ti se frendica prijavi na forum, pa da se s njom popriča.Mislim u tri oka, ja bum jedno zaprl.  sorry,Helena ti pari smrdljivu kinesku iz Savske koja se zove regular./valjda nije benzin  ) A oni joj ne žele reći gdje su ju nabavljali makar ju više ne naručuju.Možda joj vele kad potroše zalihe 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 11 lip 2011 19:24 |
|
|
|
Neznam kako je kod vas,ali ovde kod mene mozes da kupis tu tekucinu "E-Joye" od onih i to u apotekama.Lanac apoteka "Zegin" prodaje to po cjeni od 20 eura za 20 ml. Pitao jedanput onu djevojku koja tamo radi kolko kosta i ona kaze 1200 denara.Ja sam se nasmejao a ona kaze:"Pa sto se smejes decko,cak i ja koristim ovo...hmm...ako nadjes jevtinije onda mi pisi".
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 10:58. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 10:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |