Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 578 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 58  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: trenutni fix?
 Post Postano: 28 tra 2013 02:29 

Lagano mi dosadjuje kapetan,kakva preporuka neceg u tom stilu,karamelasto? Ili neki kava okus a da nije kava kava:-) od tihomira po mogucnosti jer cu si slozit koji dan narudzbu

Black and mild sad nakon dva tjedna mi se cak i svidja,odu zadnje kapi kapetana pa sad na to

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:35 
Moderator

555 i RY4 su mu karamelasti samo su mu okusi manje intenzivni, recimo blaži, to su stvari koje volim pariti ujutro dok sa još svjež.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 10:39 

vidis 555 mi je bio za onda kad nisam imo sto za parit, a ry4 sam proslijedio dalje....jesam ja to tolko izbirljiv il koji vrag...vocne mogu probat, al mi nisu za cijeli dan

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 11:20 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
vulja je napisao:
Lagano mi dosadjuje kapetan,kakva preporuka neceg u tom stilu,karamelasto? Ili neki kava okus a da nije kava kava:-) od tihomira po mogucnosti jer cu si slozit koji dan narudzbu

Black and mild sad nakon dva tjedna mi se cak i svidja,odu zadnje kapi kapetana pa sad na to

Jel si probao Cohibu - to mi je već duže favorit i volio bih još nešto slično tj da se osjeti duhanski štih bez puno slatkoće.
Prije mi bio dobar Parliment , 555, Real Cigar- sad su mi malo "pre analogni okusi", Virginija mi se malo osjeti ko na neko sijeno
Dobar mi je Old Captain i F. Pipe mada su već malo izaromatizirani ali dobro je, nisu previše
Desert S mi je preintenzivan, a jedan od popularnijih Tobaco Blend je jedini koji mi baš nikako ne paše
Kava mi je nedovoljno kavasta - više nekako gorkasta plus ko da malo kisi, bolji mi je espresso ali isto nedovoljno, a cappuccino je dobar ali ne očekivano nego kao da se malo rum osjeća ili nešto sl.
Voćni okusi su mi većinom dobri ali mi brzo dosade tj više su mi za malo promijeniti, presjeći nešto i nekako mi još najbolji limun mada među 15-ak isprobanih niti za jednu ne mogu reći da mi ne valja - odreda su mi baš dobre ali me brzo prođe želja
Što bi mi još preporučili prvenstveno od duhanskih ali i bilo čega drugog iz Tihomirove ponude (uvjerljivo mi najviše pašu njegove tekućine i generalno ih smatram jako dobrima ali normalno ima aroma koje mi više ili manju odgovaraju)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 11:52 
Administrator

a jeste babe :shake: otvorite si drugi topic za klafranje

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 12:13 

ajmo ovako, probao: 555, DS, cohibu, real cigar, pipe, nargila, black and mild, captain, french pipe, tabacco blend, honey flu, max blend, ry4...jedino sto mi je full sjelo french i kapetan, ajd taj black and mild al stajao 2 tjedna...a jesam fina guzica...probo i parliament neki, usa red mix-rigao od njega etc

do sada kavaste probao capuccino tihomirov i capuccino i caffe esspresso od sinise, sinisine su mi ljepse sjele, ovo si dobro rekao za rum....

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 13:14 

trenutno desert ship sa malo hipnotica sve od FA ...mmm njami!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 16:01 

Trenutno sam na vocnim banana i borovnica.Ostal sam bez duhanskih sve smo pocuclali ja i zena.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 18:24 

vulja je napisao:
ajmo ovako, probao: 555, DS, cohibu, real cigar, pipe, nargila, black and mild, captain, french pipe, tabacco blend, honey flu, max blend, ry4...jedino sto mi je full sjelo french i kapetan, ajd taj black and mild al stajao 2 tjedna...a jesam fina guzica...probo i parliament neki, usa red mix-rigao od njega etc

do sada kavaste probao capuccino tihomirov i capuccino i caffe esspresso od sinise, sinisine su mi ljepse sjele, ovo si dobro rekao za rum....

Nsi probao moju kavu...ili esspresso,njega pravim jos bolje :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2013 19:14 

vulja je napisao:

Caramel mocha od Tihomira. BRUTALNO DOBRO!!!!!

Povratak na vrh 

[ 578 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 58  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club