| Autor |
Poruka |
|
goran
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 13:22 |
|
Pridružen: 20 vel 2013 17:09 Postovi: 30 Lokacija: Velika Gorica
|
|
neznam dali su blokirali hrvatsku na svojoj stanici ili u cem je problem.dobivam ovu poruku kad udjem u njihovi stranicu.-You cannot access our store from your country. We apologize for the inconvenience.ostali su mi duzni jedan clearomizer koji nije radio.rekli su da ce mi ga poslati u sljedecoj narudjbi.
|
|
 |
|
 |
|
bruc
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 13:46 |
|
|
|
Evo ja probao sad ici na njihovu stranicu i sve ok. Ocisti si cookies i onda bi trebao moci!
_________________  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
|
|
 |
|
 |
|
goran
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 14:15 |
|
|
|
evo ocistio sam ali nece.a nece mi ni preko mobitela.istu poruku daje.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 15:09 |
|
|
|
Definitivno je kod tebe problem,i meni radi sve normalno,i stranica i naručivanje.
Resetiraj internet (modem,wireless...) da promijeni ip adresu i pokreni sve ponovo,probaj chrome ili mozillu ako koristiš IE,riješi cookies,mora raditi.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 16:03 |
|
|
goran je napisao: evo ocistio sam ali nece.a nece mi ni preko mobitela.istu poruku daje. Preseli u drzavu iz koje mozes prisrupiti stranici  Sorry...nisam izdrzao 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 16:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Gorane ja mislim da su tebe hitili van iz ducana.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
goran
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 16:38 |
|
|
damirdjg je napisao: goran je napisao: evo ocistio sam ali nece.a nece mi ni preko mobitela.istu poruku daje. Preseli u drzavu iz koje mozes prisrupiti stranici  Sorry...nisam izdrzao  ha ha  evo sad sam u sloveniji i ovdje mi radi.
|
|
 |
|
 |
|
goran
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 02 tra 2013 16:40 |
|
|
MorpheusX je napisao: Definitivno je kod tebe problem,i meni radi sve normalno,i stranica i naručivanje.
Resetiraj internet (modem,wireless...) da promijeni ip adresu i pokreni sve ponovo,probaj chrome ili mozillu ako koristiš IE,riješi cookies,mora raditi. u pravu si.resetirao sam ruter i sad je sve ok.hvala 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 03 tra 2013 10:04 |
|
|
goran je napisao: MorpheusX je napisao: Definitivno je kod tebe problem,i meni radi sve normalno,i stranica i naručivanje.
Resetiraj internet (modem,wireless...) da promijeni ip adresu i pokreni sve ponovo,probaj chrome ili mozillu ako koristiš IE,riješi cookies,mora raditi. u pravu si.resetirao sam ruter i sad je sve ok.hvala  Ovo je bio samo znak da ne trebas narucivati od njih... 
|
 |
|
bruc
|
Naslov: Re: Liquid-i iz Ocean Vapora (ustvari, općenito od Kineza) Postano: 03 tra 2013 13:46 |
|
|
|
Evo mali update od mene. Uglavnom stvari sa Ocean Vapor idalje uredno stizu :
RA615533696CN
RA615533546CN
_________________  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein
|
|
 |
|
 |