| Autor |
Poruka |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 17:43 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
Mravak sta predlazes ljudima koji se jos nisu nasli i snasli u i sa tekucinama sta da rade a da ne placaju 10 ml od 25 kuna na dalje?
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 17:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
dulenda je napisao: Mravak sta predlazes ljudima koji se jos nisu nasli i snasli u i sa tekucinama sta da rade a da ne placaju 10 ml od 25 kuna na dalje? Da tekučine kupuju kod ovlaštenih prodavača i zastupnika a ne kod alkemičara iz domače radinosti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:01 |
|
|
|
To su ti od 25 kuna na vise za 10ml.Neko mozda nema toliko novaca....
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:02 |
|
|
A za cigare će imat 25 kuna na dan? 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Dedja
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:07 |
|
|
dulenda je napisao: To su ti od 25 kuna na vise za 10ml.Neko mozda nema toliko novaca.... Meni osobno je 10ml dosta za 5-7 dana parenja. a prije sam za 5 danja pušenja trošio 175 kn. Znači za prijašnjih tjedan dana sada imam mjesečnu zalihu  i ostane mi para za kavu svaki dan 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:25 |
|
|
Dalmat je napisao: vulja je napisao: Uzimao od elde,parim njihove arome...
Sent from ViperS Njihove su "TOTALLY GREEN"? Imaš li koju za preporučiti? Može i mali review ako ti se da Jp tobacco i davdoff,imam i key lime,ne lose za onog ko voli,sa njim ubijam jake arome @mravak-ja homemade prvo trazim 20ml za probu,a radije bacim i udijelim homemade koja mi ne pase nego ovu sto platim kod "licenciranih" garaznih i bacim puno vise novaca pa mi ne valja Sent from ViperS
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:36 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
vulja je napisao: ja homemade prvo trazim 20ml za probu,a radije bacim i udijelim homemade koja mi ne pase nego ovu sto platim kod "licenciranih" garaznih i bacim puno vise novaca pa mi ne valja
a koje su to homemade, a koje "licencirane" garazne?
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:41 |
|
|
Deckardcain je napisao: A za cigare će imat 25 kuna na dan?  Mozda je to jedan od razloga sto je osoba x presla na parenje
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:41 |
|
|
Max_ZG je napisao: dulenda je napisao: Mravak sta predlazes ljudima koji se jos nisu nasli i snasli u i sa tekucinama sta da rade a da ne placaju 10 ml od 25 kuna na dalje? Da tekučine kupuju kod ovlaštenih prodavača i zastupnika a ne kod alkemičara iz domače radinosti. a sto se točno podrazumijeva pod ovlašteni prodavač, a što pod alkemičar iz domaće radinosti? meni je recimo jako žao što nemamo u EU razgranatu proizvodnju tekućina kao u USA. gledajući njihove stranice i review na youtubu mi cure sline 
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 18:45 |
|
|
Max_ZG je napisao: dulenda je napisao: Mravak sta predlazes ljudima koji se jos nisu nasli i snasli u i sa tekucinama sta da rade a da ne placaju 10 ml od 25 kuna na dalje? Da tekučine kupuju kod ovlaštenih prodavača i zastupnika a ne kod alkemičara iz domače radinosti. Ovlasteni su oni iz kine kod kojih sam davno narucio tekucine pa mi ni jedna nije bila dobra kao recimo tihomirove.zaboravio sam ime stranice.
|
|
 |
|
 |