|
.
Sada je: 07 svi 2026 09:57. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 09:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:31 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Potrebno: 1 bočica baze 36mg/ml, 1 prazna bočica od 30ml, 1 prazna bočica od 10ml, čisti VG, čisti PG. U bočicu od 10ml prvo naliti 36mg bazu, potom to istresti u bočicu od 30ml. Ponoviti postupak. Na taj način smo dobili 2/3 bočice od 30ml popunjeno. Sad napuniš bočicu od 10ml do pola sa čistim VG i to istreseš u bočicu od 30ml. Potom isto napraviš sa PG-om u koji si dodala 10 kapi arome. Dakle, zadnji korak je dodati aromu u do pola napunjenu bočicu od 10ml sa PG-om. I to sve staviš u bočicu od 30ml, zatvoriš, dobro promućkaš i zaboraviš na nju na tjedan dana. TNX Nakon tjedan dana spremno je za testiranje... a imaš željenih 24mg/ml nikotina i aromu po želji. Ako je aroma prejaka, kad drugi put budeš radila stavi manje kapi arome, a ako je preslaba pojačaj ju. Isto tako možeš dodanu aromu u čisti PG ostaviti jedan dan u bočici od 10ml i tek sutradan ju dodati u bočicu od 30ml, pomaže da se aroma bolje otopi u PG. Zadnji korak je da iz te bočice od 30ml sipaš gosp. Borgiji u bočicu od 10ml, jer otrovi se drže i konzumiraju u malim količinama 
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 15:17 |
|
|
|
GLEDALA SAM TE TEKUČINE IZVANA PA POŠTARINA JE SKUPLJA NEGO TA JEDNA BOČICA cca10$$-
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 16:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Molim te iskljuci caps lock.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 16:10 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 16:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivanica3 je napisao: evo zašto Zato jer je pisanje velikim slovima nepristojno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 18:47 |
|
|
ovo prvi put čujem,al ajde ovdje se baš svašta može naučit 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 19:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivanica3 je napisao: ovo prvi put čujem,al ajde ovdje se baš svašta može naučit Ne znam zasto me to ne cudi, danas svatko u ruke uzima tastaturu i maltretira ostale korisnike. Opce drustvene norme ponasanja govore da se pozdravi i predstavi kad se negdje dodje kao i da se ponasa u skladu s bontonom. Ako ga vec majka nije naucila osnovnoj kulturi. Inace capslockeri na svim forumima prvo dobivaju opomenu a zatim bann. Nerjetko se i cijeli topic brise. Prouci pravila ponasanja na internetu da ti se vise ne dogadjaju slicne stvari: http://www.carnet.hr/pravila_ponasanja_ ... net_bonton
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 20:16 |
|
|
|
Velika slova u pravilu znači da se dereš na nekog. Nije to slučaj samo na ovom forumu. Probaj bilo gdje pisat velikim slovima i reakcija ce biti ista kao i ovdje.
|
|
 |
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 21:40 |
|
|
|
ja se stvarno ispričavam ako sam nekoga uvrijedila,nisam uopče koristila nikakve forume dosada ,čitala jesam ali pisala nikako,niti sam ovdje došla nekog vrijeđat i maltretirat ,,ako ste mislili mog hvatanja tipkovnice ,,nebi iskreno ni sada ali mi je trebala pomoć al za sve postoji prvi put,žao mi je ako ste krivo protumačili i što sam se uopče upustila u to nije bilo namjerno,,,,,što se tiče mog predstavljanja ,ja sam na samom početku početku pozdravila sve članove ,iskreno nisam se nadala ovakvim uvrijedama zbog velikog slova
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 21 sij 2013 21:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ma sve 5 ne sekiraj se. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 09:57. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 09:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |