Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Savjet
 Post Postano: 15 lis 2013 00:36 

Corto_1973 je napisao:
Može se Hypnotic dodati i u duhanske. Bez njega desert gubi smisao postojanja...

istina...ali desert sa par kapi karamele neodoljivo :blje:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Savjet
 Post Postano: 19 lis 2013 07:50 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
ffroms je napisao:
Sve ti ovisi o aromi koju koristiš.
Sa Inaware aromama je negdje 10-12 kapi za duhanske i 8-10 kapi za voćne. Dakako, ovisi puno o tome je li baza sa više ili manje PG-a, tj. kod VG-a treba dodati malo više arome.

Najbolje je da počneš sa 10 kapi pa onda vidiš dalje. Možeš probati moju metodu za ubrzanje sazrijevanja tekućine a to je da ubaciš bočicu od 10ml (sa bazom i aromom) u mikrovalnu na 4-5 sek. i onda izvadiš i pustiš da se ohladi i ona ponoviš to još jednom do dva puta. Dakako, bočica mora biti otvorena skroz i tako cijelo vrijeme procesa.

Davno sam shvatio da moj ukus za potrebnu količinu arome nije standardan ali ovo je samo ili "debela" potvrda (ako se večina slaže - a pošto nitko nje reagirao vj da ...) Inaveweru duhanske imam samo 2 (g.d i tobacco c) i samo 2 puta mixao i moglo bi proći ovih 10-12 kapi (ja sam mislim stavio 15) ali voćne opčenito (VZ, FA, TPA...(kada sam naručivao 99% nic, radi "maskiranja" sam uzeo i njihove 3 arome vanila burbon, ch. tobacco i jagodu i to su naj jače arome)) redovito moram stavljati bitno više od duhanskih na istoj bazi da bi mi aroma bila dovoljno izražena (a neke nisu nikada) Pa tako mi je za Inaweru "norma" s kojom sam počinjao s vočnima 24 kapi što je oko 6% i dovoljno mi je npr za greip dok npr borovnicu, naranču sam završio - (odustao od njih) na 10% i dalje slabo (miris dobar ali okusa nigdje)...tako da ??? sumnjao sam u bazu, pa sam probao sa različitim proizvođačima i raznim omjerima pg, vg ...slabe koristi...
Nisam probao dodavati hypnotic ali nešto malo sam probavao sa Ethyl Maltol-om pa i Sour-om...sve promene su u sferi da nisam siguran jel uopće osjećam kakvu promjenu ili ne (istina ove dodatke u vrlo malim količinama ...preporuča se po kap - dvije)
Već sam ranije i na VZ topicu nešto slično pisao o vočnim aromama ... znam da je jako individualno ali...možda jednostavno imam prevelika očekivanja za voćne arome???

Povratak na vrh 

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club