Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret
 Post Postano: 08 lis 2013 13:23 
Administrator

Dalmat je napisao:
Neovisno o temi (možda), ali rado bi vidio na sceni jednog domaćeg "službenog, pravog, licenciranog" ili kakoveć proizvođača aroma, sa nekoliko domaće specifičnih aroma, kao što ima recimo AtmosLab mastiku i ouzo. Pada mi na pamet lavanda, brnistra... češnjovke? :blje: Nažalost kod nas išta proizvoditi je uglavnom ćorav posao, uglavnom prolazi Del Boy i Halo Bing kako brat trgovina...

Imas ga, Elda je firma koja je veliki igrac na svjetskom trzistu. Izvozi u preko 50 zemalja svijeta, a ima vlasnickog udjela u itekako brandiranim imenima e-cig svijeta. Jako bi se iznenadili koja su to sve imena, ali naravno nije moje da ih otkrivam.
Koliko mi je poznato Elda je i prva hrvatska firma koja je otvorila proizvodnju u Kini i to prije 25 godina. Naravno nije bila rijec o e-cigaretama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 14:12 

Ne kuzim,pljuje se po covjeku a kupujemo jedni od drugih homemade baze i kojesto...ili sam to samo ja...

Zasto bi trebal covjek davat samplove? Ja nisam dobio nikakav sample kad sam pocinjal parit nego su me odrapili posteno a glumili i reklamirali se (i jos uvijek je tako,jos uvijek pol foruma ovdje ih zagovara) a to sam skuzil tek kad sam sam pocel mixat...

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 14:35 

:dobar:
vulja je napisao:
Ne kuzim,pljuje se po covjeku a kupujemo jedni od drugih homemade baze i kojesto...ili sam to samo ja...

Zasto bi trebal covjek davat samplove? Ja nisam dobio nikakav sample kad sam pocinjal parit nego su me odrapili posteno a glumili i reklamirali se (i jos uvijek je tako,jos uvijek pol foruma ovdje ih zagovara) a to sam skuzil tek kad sam sam pocel mixat...

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 14:43 

vulja je napisao:
Ja nisam dobio nikakav sample kad sam pocinjal parit nego su me odrapili posteno a glumili i reklamirali se (i jos uvijek je tako,jos uvijek pol foruma ovdje ih zagovara) a to sam skuzil tek kad sam sam pocel mixat...

:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 14:46 

damirdjg je napisao:
Ova dvojica koju pominjete kao mjerodavne za proizvodnju tekucina su poceli na isti nacin. Covjek se nije predstavio i na to ga treba upozoriti. Ako je postavio pitanje a ne znate odgovoriti nema potrebe za nekim nabrijanim postovima,ili se vase ime bas mora pojaviti u svakoj temi ?

vulja je napisao:

:brav: :plus:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 15:53 

Kinta je napisao:
Dalmat je napisao:
Neovisno o temi (možda), ali rado bi vidio na sceni jednog domaćeg "službenog, pravog, licenciranog" ili kakoveć proizvođača aroma, sa nekoliko domaće specifičnih aroma, kao što ima recimo AtmosLab mastiku i ouzo. Pada mi na pamet lavanda, brnistra... češnjovke? :blje: Nažalost kod nas išta proizvoditi je uglavnom ćorav posao, uglavnom prolazi Del Boy i Halo Bing kako brat trgovina...

Imas ga, Elda je firma koja je veliki igrac na svjetskom trzistu. Izvozi u preko 50 zemalja svijeta, a ima vlasnickog udjela u itekako brandiranim imenima e-cig svijeta. Jako bi se iznenadili koja su to sve imena, ali naravno nije moje da ih otkrivam.
Koliko mi je poznato Elda je i prva hrvatska firma koja je otvorila proizvodnju u Kini i to prije 25 godina. Naravno nije bila rijec o e-cigaretama.

Zanimljivo ... koje su tekućine ili arome pod njihovim brandom? Da li je netko već probao?

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 16:00 

Uzimao od elde,parim njihove arome...

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 16:05 

vulja je napisao:
Uzimao od elde,parim njihove arome...

Sent from ViperS

Njihove su "TOTALLY GREEN"? Imaš li koju za preporučiti? Može i mali review ako ti se da

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 16:21 
Administrator

Dalmat je napisao:
Njihove su "TOTALLY GREEN"? Imaš li koju za preporučiti? Može i mali review ako ti se da

Imas cijeli podforum o Eldi ... trazi se ontopic.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2013 16:52 

ja sam tri puta uzeo od homemade wannabe super mixera... prvi put, zadnji put i nikad vise. :vom: i to zato jer sam mislio da sam pametniji ako manje platim.

od Tihomira takodjer ne uzimam jer mi je mix prvi puta bio dobar ...pa drugi puta malo losiji ...pa treci puta ok...pa četvrti nikakav ...itd. :conf:

koliko znam jos nema nikakve zakonske regulative konkretno za ecig ali zdrava pamet nalaze da se kao i kod svake "proizvodnje" moraju postovati sanitarni propisi. I raditi testove kontrole kvalitete ...što povlaci za sobom troskove laboratorija zbog kemijske analize sastojaka.

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

[ 78 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club