| Autor |
Poruka |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 17:17 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
Kaya ,taifun,ithaka itd.s cim je najmanje zeke peke?ono da zasarafis i paris?
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 17:23 |
|
|
dulenda je napisao: Kaya ,taifun,ithaka itd.s cim je najmanje zeke peke?ono da zasarafis i paris? Od navedenih nijedan nije "zašarifiš i pariš". Što se tiče jednostavnosti to ti je stvar navike - meni je Kaya jednostavna, Valter će ti sigurno reći Ithaka jer on ih ima 5 komada i već ih sigurno slaže i u snu tako da......... Preporuka otići negdje na meet i probati pa vidjeti.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 17:26 |
|
|
|
nijedno od ta tri nije da zaserafis i paris, moras sam napravit grijac, setup...neznam sad koji od njih dolazi s kakvim setupom al to nije to, naravno moras slozit si sam po zelji, i naravno poželjno oprat atty kad ti dodje, tako da ovaj setup koji dobijes i nije nešto
od ta tri imam kayu i taifuna (klonove), i oba su vrlo jednostavna za slaganje setupa, imas o setupima sve na forumu
ithaka navodno radi super, al se moraš zajebavat sa NR žicom (NR-bez otpora), također sve to imas na forumu, nebi baš rekao da je ithaka za početnika, al opet možda odma u glavu, al opet nije to znanstvena fantastika, sve je LOGIKA
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 17:26 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Od 3 navedena, mislim da Taifun bi bio najjednostavniji. Za nekog ko voli šarafomizere.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 17:32 |
|
|
|
lakše na taifunu pritegnut grijač, meni osobno bolji šerafi, i lakše za točit taifuna, al taifun nemože pokupit zadnju kap iz tanka kao kaya...
nego, nazad na topic, i kakve su ti nakraju premium tekucine na evodu, jel ti i dalje prejaka aroma il nije?
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 18:01 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 20:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
vulja je napisao: nego, nazad na topic, i kakve su ti nakraju premium tekucine na evodu, jel ti i dalje prejaka aroma il nije? Probao i nije nešto, fali nekoliko nota i okusa ... pada mi na pamet usporedba ... poput razlike između crno bijele fotke i kolor.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Premium tekućine - dragi Lastane dali sam normalan ? Postano: 06 vel 2014 20:39 |
|
|
Vrhunske fotke upravo i jesu crnobijele 
|
|
 |
|
 |