| Autor |
Poruka |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 12 sij 2014 18:01 |
|
|
|
I moje su sve na luftanju:mrgreen: Nego žan žak,jesi te inawerine arome doziro iz bočica ili na špricu? Već sam napiso da sam DS-a stavio 15 kapi na 10ml i aroma je slaba nakon 10 dana stajanja(bez luftanja).Sad sam se malo igro pa na 1ml baze stavio 4 kapi i mogu reć da je ok.To bi bilo 40 kapi na 10ml što mi se čini previše a pitanje je kolko bi to bilo žestoko za parit nakon što bi odstajalo.RY4 isto tako,samo što mi je on dosta neodređen po pitanju arome.Jako me podsjeća na latakiu od flavore art.
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 12 sij 2014 19:56 |
|
|
ja sam isto kapljice stavljao jer sam radio po 5 ml tekućine..stavio 4 kapi DS i sad vec 10 kapi RY4 i dalje mi je neodređen nekako prazan..i meni je došlo da to nakapam ko i ti ali mislim se ma to mora bit previše..kao možda ce to bit bolje nakon par dana..ali ništa..kao da je još manje arome.necu se više mučit s tim aromama..idem na vaping zone i možda flavour arts..od ovih inawera što ispadne ispadne.npr cinnamon cookie od atmos laba sam isto na 5ml stavio 4 kapi i arome ko u priči..čak i previše..ali on navodno treba dosta stajat pa neka odstoji  idem sad stavit 4 kapi DS na 1ml baš da vidim 
|
|
 |
|
 |
|
tp24
|
Naslov: Postano: 13 sij 2014 01:26 |
|
|
|
Kada govorite o luftanju tekucina mislite samo da otvoriti bocicu (skinete cep) i to je to? Mislim koliko se realno moze izluftati kroz onu malu rupicu na pipku? Je li uopce potrebno luftati arome od Tihomira ili Sinise?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 12:44 |
|
|
|
Skineš čep i taj "pipac" kak veliš.U njemu zna ostat kapljica pa ti badava luftanje ak tekućina nemre isparavat. Za Tihine tekućine neznam,al ove od Siniše nisam nikad lufto i odmah su mi bile odlične.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 14:01 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ne luftam tekućine ali ovako bi to radio: -istisnuo sav zrak iz bočice -pustio da se bočica isupni zrakom (možda dva tri puta) -zatvorio bočicu i to eventualno ponovio za dan dva... ili tjedan 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 14:32 |
|
|
Ma ko će ga znat više.Na jednom inawerinom forumu piše da se 2-3 dana ostavi potpuno otvorena bočica da se izlufta a onda da se samo stavi kapaljka bez čepa i nek tako stoji narednih par dana uz mućkanje.Čisto sumnjam da tak rade u tvornici gotove tekućine 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 14:40 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
stralis je napisao: Ma ko će ga znat više.Na jednom inawerinom forumu piše da se 2-3 dana ostavi potpuno otvorena bočica da se izlufta a onda da se samo stavi kapaljka bez čepa i nek tako stoji narednih par dana uz mućkanje.Čisto sumnjam da tak rade u tvornici gotove tekućine  Ne rade to pa im tekućine i imaju svakakve mirise i okuse. Najčešće po "parfemima" i alkoholu. Radi se o otapalima koji se koriste za arome. Uglavnom, smetaju mi takve stvari. Sve treba luftati, mućkati i zaboraviti na mjesec dana.
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 14:53 |
|
|
e taj parfem i alkohol koji spominješ se meni najviše osjeti kod mojih smixanih tekućina...čak i u aromama prevladava taj miris. Mjesec dana da zaboravim?Mora da se šališ Vjerojatno sve zavisi i od arome,tobaco c mi je odličan već nakon tjedan dana a desert ship ni nakon dva tjedna ne daje rezultata.Sad sam ga izlufto dva dana i zatvorio pa bum vidio za tjedan dana kakav je.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 14:56 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
stralis je napisao: e taj parfem i alkohol koji spominješ se meni najviše osjeti kod mojih smixanih tekućina...čak i u aromama prevladava taj miris. Mjesec dana da zaboravim?Mora da se šališ Vjerojatno sve zavisi i od arome,tobaco c mi je odličan već nakon tjedan dana a desert ship ni nakon dva tjedna ne daje rezultata.Sad sam ga izlufto dva dana i zatvorio pa bum vidio za tjedan dana kakav je. Ne trebaju sve tekućine toliko. Ali sve one koje ja volim trebaju. Velika je razlika. A to je bio razlog zašto sam išao eksperimentirati sa ubrzanim sazrijevanjem. Ko će čekati CC mjesec dana?
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Baza-preporuka Postano: 13 sij 2014 17:21 |
|
|
|
Dal ima netko iskustva sa gold ducat od inawere? Dal ga treba luftat i koliko posto ga ide u bazu..
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |