|
.
Sada je: 05 svi 2026 15:59. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 21:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
macchiato je napisao: Dobro neki od vas su u pravu da na "mozda" ima iskustva u tome svemu daju covjeku sansu. meni izgleda da je shvatio priliku za dobru zaradu. izracunao covjek 99% nikotin + arome + PG + VG i eto zarade. otvorim obrt i nista lakse.
nije to samo tako. treba imati uvjete za tako nesto. ne vjerujem bas da sinisa i tihomir imaju laboratorijske uvjete ali tko hoce neka konzumira tekucine. naletio sam na you tube hangsen laboratorij. kinezi su cudo kako to izgleda na filmicu. ne vjerujem da nasi imaju potrebne uvjete za tako nesto. ne vjerujem niti da ti silni amerikanci imaju uvjete za proizvodnju tekucina.
svatko treba proci skolu s tekucinama. tek kad sami pocnete mijesat vidite da je sve ostalo sranje jer sami znate sta vam najvise odgovara. Siniša nema laboratorij jer on ne proizvodi tekučine i arome, on je "samo" zastupnik FA za ove krajeve i ne mora imati laboratorij. Odi malo na Njuškalo i pogledaj koliko ima dilera koji svoj oglas počinju sa ovo nisu Dekang i Hansen ovo je originalna EU tekućina. O Dekangu i Hansenu možemo misliti šta hoćemo ali oni su globalni igrači koji su sigurno uložili milijune dolara u svoju proizvodnju i sad se nađe neki đilkoš koji pomješa Fa ili Inawera bazu s njihovim aromama u svojoj garaži kupi bočice , odštampa naljepnice sa slikama pokradenim na internetu i to prodaje. Oprosti ali takvi me ljute. Dali bi ti svojim klincima kupio sok od nekog tipa s takvog oglasa koji ih sam doma miješa. Nebi sigurno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 21:56 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
spavle je napisao: Proizvodnja podrazumijeva određeno stručno znanje, a ljudi te struke jako dobro poznaju propise kojima je regulirana ta STRUKA. Bravo! Ovu recenicu si stavljam u potpis na sluzbeni mail. Jer struku vise nitko nista ne pita. Kojekakvi manageri s vecernjom skolom upravljaju svime i svima... Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 07 lis 2013 23:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: spavle je napisao: Proizvodnja podrazumijeva određeno stručno znanje, a ljudi te struke jako dobro poznaju propise kojima je regulirana ta STRUKA. Bravo! Ovu recenicu si stavljam u potpis na sluzbeni mail. Jer struku vise nitko nista ne pita. Kojekakvi manageri s vecernjom skolom upravljaju svime i svima... Nisu ni tvoje recenice za bacit. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 12:18 |
|
|
Kako radim posao uz koji imam dosta slobodnog vrimena, jutros oden u spizu (grincajg po hrvacki) i sve se nešto mislin šta bi, štabi...a priko puta gledan piše vulkanizerska radnja. Govorin ja, vidiš (to sam sa sebon) moga bi malo vulkanizirat, ili proizvodit gume il nešto tako, i oden ja lipo do tamo, dobar dan, dobar dan izvolte...Kažen ja čoviku ja bi malo proizvodija gume ili vulkanizira ili već šta, a neman alat nit san ikad prominija gumu na autu, pa san doša da vidin kako to i šta ćete mi vi reć. Gleda mene čovik  vako me gleda, pa onda još malo....pa onda vako na kraju  Živa istina, ako ne virujete pitajte moju pokojnu babu.  A koja san budala, nije mi palo još na pamet mišat tekućine pa prodavat  a za to iman sve uvjete, i tablice i sto ml baze, a evo jučer uzeja u matije i nešto arome.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
Zadnja izmjena: Deckardcain; 08 lis 2013 12:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 12:23 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Deckardcain je napisao: Kako radim posao uz koji imam dosta slobodnog vrimena, jutros oden u spizu (grincajg po hrvacki) i sve se nešto mislin šta bi, štabi...a priko puta gledan piše vulkanizerska radnja. Govorin ja, vidiš (to sam sa sebon) moga bi malo vulkanizirat, ili proizvodit gume il nešto tako, i oden ja lipo do tamo, dobar dan, dobar dan izvolte...Kažen ja čoviku ja bi malo proizvodija gume ili vulkanizira ili već šta, a neman alat nit san ikad prominija gumu na autu, pa san doša da vidin kako to i šta ćete mi vi reć. Gleda mene čovik  vako me gleda, pa onda još malo....pa onda vako na kraju  Živa istina, ako ne virujete pitajte moju pokojnu babu.  A koja san budala, nije mi palo još na pamet mišat tekućine pa prodavat  
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 12:29 |
|
|
|
Ova dvojica koju pominjete kao mjerodavne za proizvodnju tekucina su poceli na isti nacin. Covjek se nije predstavio i na to ga treba upozoriti. Ako je postavio pitanje a ne znate odgovoriti nema potrebe za nekim nabrijanim postovima,ili se vase ime bas mora pojaviti u svakoj temi ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 12:32 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Neovisno o temi (možda), ali rado bi vidio na sceni jednog domaćeg "službenog, pravog, licenciranog" ili kakoveć proizvođača aroma, sa nekoliko domaće specifičnih aroma, kao što ima recimo AtmosLab mastiku i ouzo. Pada mi na pamet lavanda, brnistra... češnjovke?  Nažalost kod nas išta proizvoditi je uglavnom ćorav posao, uglavnom prolazi Del Boy i Halo Bing kako brat trgovina...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 12:35 |
|
|
Deckardcain je napisao: Kako radim posao uz koji imam dosta slobodnog vrimena, jutros oden u spizu (grincajg po hrvacki) i sve se nešto mislin šta bi, štabi...a priko puta gledan piše vulkanizerska radnja. Govorin ja, vidiš (to sam sa sebon) moga bi malo vulkanizirat, ili proizvodit gume il nešto tako, i oden ja lipo do tamo, dobar dan, dobar dan izvolte...Kažen ja čoviku ja bi malo proizvodija gume ili vulkanizira ili već šta, a neman alat nit san ikad prominija gumu na autu, pa san doša da vidin kako to i šta ćete mi vi reć. Gleda mene čovik  vako me gleda, pa onda još malo....pa onda vako na kraju  Živa istina, ako ne virujete pitajte moju pokojnu babu.  A koja san budala, nije mi palo još na pamet mišat tekućine pa prodavat  a za to iman sve uvjete, i tablice i sto ml baze, a evo jučer uzeja u matije i nešto arome....  Sudeci po postu nemas bas buducnost niti kao stand up komicar 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 13:16 |
|
|
damirdjg je napisao: Deckardcain je napisao: Kako radim posao uz koji imam dosta slobodnog vrimena, jutros oden u spizu (grincajg po hrvacki) i sve se nešto mislin šta bi, štabi...a priko puta gledan piše vulkanizerska radnja. Govorin ja, vidiš (to sam sa sebon) moga bi malo vulkanizirat, ili proizvodit gume il nešto tako, i oden ja lipo do tamo, dobar dan, dobar dan izvolte...Kažen ja čoviku ja bi malo proizvodija gume ili vulkanizira ili već šta, a neman alat nit san ikad prominija gumu na autu, pa san doša da vidin kako to i šta ćete mi vi reć. Gleda mene čovik  vako me gleda, pa onda još malo....pa onda vako na kraju  Živa istina, ako ne virujete pitajte moju pokojnu babu.  A koja san budala, nije mi palo još na pamet mišat tekućine pa prodavat  a za to iman sve uvjete, i tablice i sto ml baze, a evo jučer uzeja u matije i nešto arome....  Sudeci po postu nemas bas buducnost niti kao stand up komicar   svaka cast!
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 08 lis 2013 13:23 |
|
|
|
Vidim ja udarilo na zafrkanciju, a čovjek je postavio 2 pitanja u naslovu i niko mu nije dosad dao odgovor, nego samo nešto trt mrt. Frende samo proizvedeš i prodaješ. Pis of kejk.
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 15:59. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 15:59. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |