| Autor |
Poruka |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:08 |
|
|
sanja je napisao: Ovako! Zamisli si da puniš bočicu od 10 ml.U nju ćeš prvo staviti do pola, baze od 36,onda drugu polovicu flašice napuni pola s VG a pola s PG.Staviš arome onoliko kapi koliko ti odgovara,bolje manje pa dodaš ako treba. Nemoj počinjati sa većim količinama,prvo se izvježbaj na maloj bočici da vidiš kaj ti odgovara. nisam vidla naPOKON SAM VALJDA SKOPČALA 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:10 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ma znam ja kak ženske razmišljaju 
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:11 |
|
|
A VALJDA ČE OSTAT ŽIV 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:11 |
|
|
ivanica3 je napisao: sanja je napisao: Ovako! Zamisli si da puniš bočicu od 10 ml.U nju ćeš prvo staviti do pola, baze od 36,onda drugu polovicu flašice napuni pola s VG a pola s PG.Staviš arome onoliko kapi koliko ti odgovara,bolje manje pa dodaš ako treba. Nemoj počinjati sa većim količinama,prvo se izvježbaj na maloj bočici da vidiš kaj ti odgovara. nisam vidla naPOKON SAM VALJDA SKOPČALA  Blago tebi,sanja ko da je na ringispilu 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivanica3 je napisao: Kinta je napisao: Ne gospojo Borgia, tako ce te stvarno postati udovica.
Vanilija - pricamo o aromi za e-cigaretu, ne pricamo o aromi za kolace iz Konzuma. Vanilije na tu kolicinu ide 30 - 50 kapi. Sve vise je previse i ne da se parit. Glicerin obavezno Kemigov jer pripravci iz lokalnih ljekarna znaju imati jaki smrad. I uzmi FA proizvode jer poljski su obicno jako losi. gledala sam tamo ali nigdje nevidim nikotinsku bazu vidim samo čisti pg i vg  http://46.37.6.88/index.php?dispatch=pr ... =191&sl=ENMozes odmah uzeti 24mg bazu da si ne kompliciras zivot.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:14 |
|
|
Hrabar je taj njen muz 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:15 |
|
|
Majka je napisao: ivanica3 je napisao: sanja je napisao: Ovako! Zamisli si da puniš bočicu od 10 ml.U nju ćeš prvo staviti do pola, baze od 36,onda drugu polovicu flašice napuni pola s VG a pola s PG.Staviš arome onoliko kapi koliko ti odgovara,bolje manje pa dodaš ako treba. Nemoj počinjati sa većim količinama,prvo se izvježbaj na maloj bočici da vidiš kaj ti odgovara. nisam vidla naPOKON SAM VALJDA SKOPČALA  Blago tebi,sanja ko da je na ringispilu   baš se tak osjećam 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Ovako! Zamisli si da puniš bočicu od 10 ml.U nju ćeš prvo staviti do pola, baze od 36,onda drugu polovicu flašice napuni pola s VG a pola s PG.Staviš arome onoliko kapi koliko ti odgovara,bolje manje pa dodaš ako treba. Nemoj počinjati sa većim količinama,prvo se izvježbaj na maloj bočici da vidiš kaj ti odgovara. Mrak  Samo gospoja Borgija oce 24mg bazu 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:17 |
|
|
Uzmi 36 bazu,proći ćeš još jeftinije,jer ćeš ju razrijediti kako sam ti opisala 
|
 |
|
ivanica3
|
Naslov: Re: VG+PG+AROMA,RAZRIJEĐIVANJE I POSTOTAK Postano: 20 sij 2013 17:18 |
|
|
Kinta je napisao: sanja je napisao: Ovako! Zamisli si da puniš bočicu od 10 ml.U nju ćeš prvo staviti do pola, baze od 36,onda drugu polovicu flašice napuni pola s VG a pola s PG.Staviš arome onoliko kapi koliko ti odgovara,bolje manje pa dodaš ako treba. Nemoj počinjati sa većim količinama,prvo se izvježbaj na maloj bočici da vidiš kaj ti odgovara. Mrak  Samo gospoja Borgija oce 24mg bazu  I ,ŠTO SAD NI ONO NIJE DOBRO OD SANJE
|
|
 |
|
 |