|
.
Sada je: 30 tra 2026 18:37. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 18:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
1denis
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 18 sij 2013 17:31 |
|
|
ivanica3 je napisao: Sappy je napisao: PeroVU je napisao: Joj lega, hvala ti ko bratu Samo pitanje. Kada označim artikl i ode u košaricu, jel onaj shipping zaračunat što prikazuje za HR? Kakve su tekućine? Kao i ostale Hangsen pretpostavljam? Znači dobre... Iskreno, nisam još od njih naručivao, tek sam to nabasao, uzimam tekućine od drugih dobavljača (kućna radinost), no na početku ko svaki nadobudni mladac uzimao sam u Portanovi i Reisnerovoj ulici dok se nisam s njima pokačio...., tako da ne znam procedure, ali vjerujem da su iste ko i na svakom drugom web shopu... Što se tekučina tiće, stvarno su mi bile jako dobre, posebno RedUSAMix, Ry4, Desert ship, Tobacco, Virginia - većinom sam uzimao duhanske arome, a i limun im je mrak - dodavao sam ga nekoliko kapi na većine ovih i dobio milinu... Tak je, reci ti njima! 
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 20 sij 2013 08:52 |
|
|
Slobodno ukradem temu? Glupo mi je otvarati novu za jedno pitanje. Može mi netko reći ako ima negdje u Hrvatskoj FA tekućine za kupiti? Velik izbor njih. Royal i Desert Ship su dvije koje bi htio probat a nigdje ih ne mogu naći. Uzeo bi direkt sa FA ali ne mogu plaćati PayPalom a karticu...pa, recimo da bi bila loša ideja da kupujem direkt s njom. Ostao bez ijedne tekućine koja mi odgovara. Patim, braćo i sestre! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 20 sij 2013 09:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Marllow je napisao: Slobodno ukradem temu? Glupo mi je otvarati novu za jedno pitanje. Može mi netko reći ako ima negdje u Hrvatskoj FA tekućine za kupiti? Velik izbor njih. Royal i Desert Ship su dvije koje bi htio probat a nigdje ih ne mogu naći. Uzeo bi direkt sa FA ali ne mogu plaćati PayPalom a karticu...pa, recimo da bi bila loša ideja da kupujem direkt s njom. Ostao bez ijedne tekućine koja mi odgovara. Patim, braćo i sestre!  300 čudaSiniša
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 20 sij 2013 09:16 |
|
|
Kinta je napisao: Marllow je napisao: Slobodno ukradem temu? Glupo mi je otvarati novu za jedno pitanje. Može mi netko reći ako ima negdje u Hrvatskoj FA tekućine za kupiti? Velik izbor njih. Royal i Desert Ship su dvije koje bi htio probat a nigdje ih ne mogu naći. Uzeo bi direkt sa FA ali ne mogu plaćati PayPalom a karticu...pa, recimo da bi bila loša ideja da kupujem direkt s njom. Ostao bez ijedne tekućine koja mi odgovara. Patim, braćo i sestre!  300 čudaSiniša300 ima manje izbora od ecigarete a glavni su zastupnik za Hrvatsku, koji k... Ah, mislio sam da on više ne radi. Odmah ću mu poslat pm. Hvala Kinta.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 20 sij 2013 09:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Marllow je napisao: 300 ima manje izbora od ecigarete a glavni su zastupnik za Hrvatsku, koji k...
Ah, mislio sam da on više ne radi. Odmah ću mu poslat pm. Hvala Kinta. Siniša radi i to legalno na firmu. Kad se nece hvalit moram ja. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 20 vel 2013 21:28 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
 |
|
 |
|
ttabucija
|
Naslov: Re: Kupovina e-tekućine Postano: 31 lis 2015 16:19 |
|
|
|
kako se moze naruciti od Sinise ? kako do njega? hvala
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 31 lis 2015 16:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
sm bjelovar
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 18:37. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 18:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |