|
.
Sada je: 27 tra 2026 19:14. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ronc
|
Naslov: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 10:48 |
|
|
Je beni jal rvacki....fascinantno. Izgleda da je po nekima ,kompletna auto industrija iza golfa dvojke bezveze i nepotrebna  Čemu, koji smisao radit išta bolje od Vama i Dekanga. Podjebavanje .... ok, ali ovo ... Cijena je samo brojka, plati ili nemoj. Ionako će uvijek netko kupiti na kraju...i taj je kao onda budala, po vama... Sent from my Stolarska radionica
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 11:30 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
da, budala je svako tko da 2.999.00€ za jebeni mehanički mod i 72.00€ za drip tip, koji uopće nije ljep ok neki milijunaš, ali svejedno i on je onda dobar čovjek.. za te pare kupiš auto i pun gepek opreme
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 13:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
I tog "debila" apsolutno boli k***c što ti misliš da je on dobar čovjek...to je samo tvoje mišljenje, a mišljenje je k'o šupak.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 13:35 |
|
|
|
U ljudskoj prirodi je da se mora isticati kao jedinka u svemu pa tako i u parenju.....uvijek će biti ljudi koji će kupovati skupe stvari......stvar prestiza.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 13:48 |
|
|
|
ja osobno nemam nista protiv skupih stvari, ono kaj me smeta je prodavanje muda pod bubrege.
Sto se ovih tekucina tice, cijena je cak i OK, ali testeri/5ml/10ml bocice bi puno radje kupio nego da dam 130kn za nesto sto mi potencijalno nece pasati. I samo iz tog razloga ih necu kupiti.
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 13:52 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Rain je napisao: ja osobno nemam nista protiv skupih stvari, ono kaj me smeta je prodavanje muda pod bubrege.
Sto se ovih tekucina tice, cijena je cak i OK, ali testeri/5ml/10ml bocice bi puno radje kupio nego da dam 130kn za nesto sto mi potencijalno nece pasati. I samo iz tog razloga ih necu kupiti. zato postoje testeri za probu tamo di ih mozes kupit pa mozes i probat, naravno ako si iz zagreba 
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 14:02 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
fek0 je napisao: I tog "debila" apsolutno boli k***c što ti misliš da je on dobar čovjek...to je samo tvoje mišljenje, a mišljenje je k'o šupak. Točno tak, čak ga i ja imam  Kaj kog briga kolko čovjek cijeni ako proda i jedan komad nečega. Tržišna ekonomija. Pa prodaju se meh. modovi od rude iz meteorita po 5k+$. Eksluzivnost se plaća ne radi kvalitete već da mi plebejci možemo sliniti ili pravit se pametni kak to ne vrijedi k...
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 14:22 |
|
|
Dentex je napisao: Rain je napisao: ja osobno nemam nista protiv skupih stvari, ono kaj me smeta je prodavanje muda pod bubrege.
Sto se ovih tekucina tice, cijena je cak i OK, ali testeri/5ml/10ml bocice bi puno radje kupio nego da dam 130kn za nesto sto mi potencijalno nece pasati. I samo iz tog razloga ih necu kupiti. zato postoje testeri za probu tamo di ih mozes kupit pa mozes i probat, naravno ako si iz zagreba  koliko sam vidio, bila je info da ima tester samo za jednu od 3 tekucine. Ako se to promijenilo onda bi se i mogao zaletiti do MTMa
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 14:26 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
e ne znam kakva je aktualna situacija al znam da je i istiranu otvorio, ja ju nisam probo jer mi se nije dalo opet vracat  najbolje da ih pitas a kaj se tice cupavaca, arome ima fkt dosta, mislim da bi se komotno moglo na pola rezat a da u nekom flejvor atyu bude i dalje dosta arome...
|
 |
|
svastar
|
Naslov: Croatian E-liquid Brewery Postano: 12 ruj 2015 17:39 |
|
|
|
Kaj se nesmiju cijene komentirati? Ja sam rekao da je mogao cijenu prilagoditi trzistu. Pogledajte pošto su kts tekucine u Hrvatskoj a koliko kostaju u Srbiji. Naravno da je bolje prodavat skuplje. Nemoras tak puno prodat da bi zaradio ako prodajes jeftinije onda moras vise proizvodit. Zasto nebi imao pravo reci da je preskupo kad je. Covjeka znam jer sam nesto kupio od njega i sasvim je ok, ali su tekucine skupe.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 19:14. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |