| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 20 lip 2013 16:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Old captain u carto tanku... e to je sad nešto posebno! 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 20 lip 2013 16:50 |
|
|
|
Bronhi by Nic Junkie...cistim sinusr
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 20 lip 2013 20:22 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
kTs kokos. je kokos al nije  osjecam se ko da sam na plazi i svi oko mene su namazani s kremom za suncanje od kokosa 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 22 lip 2013 16:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
FA Desert Ship Blend MY 2009 Aroma je postala ostrija s puno vise izrazenim duhanskim dijelom prema dimljenom duhanu. Dio arome koji se tice izgorjelog cigaretnog papira je fantastican. Dodatak karamele novoj vrsti DSB ne moze biti ni sluga ovome. Steta sto je Max odlucio brljati po recepturi, ovo bi i danas bio pun pogodak i to ne samo medju pocetnicima. Ostao mi je jos FA Marlboro iz 2009 godine koji mi nije legao jer je bio previse slatkasti. Bas me zanima kakav je danas.  Dobro nije samo Marlboro, ima tu jos starih aroma. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 22 lip 2013 16:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 23 lip 2013 01:35 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kinta je napisao: Dodatak karamele novoj vrsti DSB ne moze biti ni sluga ovome. E to ti ja govorim cijelo vrijeme... i još je taj stari Desert imao daleko jači šmek i aroma se osjetila doslovce metrima... sjećam se na ljetovanju u Dragama kod Pakoštana da su mi ljudi prilazili oduševljeni aromom...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 23 lip 2013 18:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
pg/vg 50/50 limun, naranča, malo mentola, odlično osvježava u ove vruće dane. Na 5 ml 4 kapi limuna, 3 naranče i mentola po ukusu
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 05 srp 2013 18:22 |
|
|
|
Valter mix :-D vec par dana,jucer ubacio malo kapetana u to,da razbijem malo,i opet fino;-)
Blaga duhanska aroma,slatkoca na jeziku,vuklo i na neki kolac,biskvit..nakon par dana sad osjetim neki alkohol unutra,zestica ili liker,neznam vise,jako dobro
Sent from HTC Viper DHD
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 07 srp 2013 22:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
FA Marlboro iz 2009-te  Nije vise onako sladunjav nego bas fiiinoo. Lagana i relativno puna aroma koja cak i pomalo lici na bijeli marlboro. Uz puno maste naravno.  I ovdje se osjeti lagana aroma paljenja cigarenog papira koju nisam osjetio kod drugih proizvodjaca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
pachanga
|
Naslov: Re: trenutni fix? Postano: 09 srp 2013 19:29 |
|
|
Evo da se i ja malo uključim,sve tri tekućine su Sinišine i pušija sam ih ovim redoslijedom Latakija-bila mi je ludilo do sredine bočice tj. negdi sedmicu dana a onda mi počela udarat po stomaku i to opako.To bi ipak moga pripisat tome da su mi se, u međuvremenu, vratili okus i miris zbog nepušenja cigareta.Preporuka onima koji tek ulaze u svijet E-cigara jer najviše baca na duvan od ovih šta sam ja proba i pomoću nje sam najlakše priša sa 24 na 18 mg. Cam blend-isto vrlo dobra tekućina,prihvatljivija od Latakije za cjelodnevno pušenje al isto kad se prepušim ovoga muka mi u stomaku.Nekako mi vuče na bilu bevandu RY 4 - e ovo je,kako bi naši stari rekli LIKARIJA. Do sad mi je DS bio najbolji (i to od dekanga) al kad sam ovo proba jednostavno me srušilo s nogu. Vuče mi na med i to onaj pravi domaći,pušim ga već 4-5 dana, nema nikakve muke u stomaku ni ništa slično pa makar ga ćuća uru vrimena bez stajanja.Ovo je Mogu mislit kakav je tek Sinišin Desert Ship kad je RY4 ovako dobar. Kad sam već tu aj nabacite još koju preporuku Sinišine duhanske arome koje su na tragu ove dvi
_________________ nisam se ja knežević rodio niti sam tešku sablju kovao da robim po svijetu sirote
|
|
 |
|
 |