| Autor |
Poruka |
|
kockan
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 25 stu 2014 23:03 |
|
|
|
I ja upravo parim avoriu, nisu lose arome, sahara je jako dobra i lagana duhanska tekucina, skoro pa mi je all day vape, ice bonbon je super, mrvicu pre intenzivan dok je RIP blue savrsen, ne znam sto su sve stavili u nju, no vuce mi cak lagano i na red bull. Sve u svemu jos nisam nasao njigovu aromu koja mi ne pase na 100% VG bazi.
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 26 stu 2014 12:47 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Smiksao po njihovom receptu uz Valterovu bazu 70/30vg pg 13 mg, Pure tobaco i Platinum Tobaco. Nakon tri dana katasrofa obe,okus zive kemije nesto na bolnicu, nakon 10 dana Pure se moze pariti ali nista posebno ni vrit ni mimo cak nemogu definirati ni okuse, ubacit cu malo karamele da je probam malo ugodit, a Platinum ide u WC ako ga netko hoce neka se javi na pp. Kupio dvije njihove arome, ono kuzis Svabo je Svabo, ali omasio ceo fudbal neko cu ih vrijeme zaobilaziti. Poz...
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
rsvic
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 26 stu 2014 13:27 |
|
|
|
ja uzeo pred par dana gold royal i moram priznat da sam ugodno iznenađen...slatkasti duhan sa baš pravom dozom mentola... all day vape za mene...
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 29 stu 2014 14:17 |
|
|
|
Trenutno parim njihov RIP Blue. I ima mi okus ko neki miks žvake i red bulla. Samo što za razliku od bubble gum ili ice bombon nije toliko intenzivna. Ugodna,lagana,slatkasta,finog mirisa. Taman,što bi se reklo. Za ljubitelje slatkih neduhanskih tekućina je odlična.
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 16 pro 2014 10:53 |
|
|
|
Čisto da dodam,probao sam još dvije njihove tekućine. Royal gold i Tutti fruti.
Neznam zašto,ali meni taj royal nema okusa. Nešto slatkasto,pomalo vuče na duhan ali se baš ne osjeti,natruha samo nekog mentolastog aftertastea. Lagano bezlično,ali veoma ugodno za parenje.
Tutti fruti je sladak,ali ne presladak,nije intenzivan,fin miris ima. Lagana voćna tekućina pogodna za cjelodnevno parenje.
Pomješao na kraju ove dvije i rezultat je stvarno dobar. Royal daje malo punine i dodatne slatkoće i taj lagani mentol i fino zaokruži tutti fruti koji je dominantan (mješao otprilike,više royala i manje frutija).
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 16 pro 2014 12:55 |
|
|
Pozdrav Evo I Ja Imao priliku Nakon  Avoria ~Aroma/en ..njih Paar (tu ne Navedeni..) pa Da malo napisen o njima Mixo Sam sa 60/30-10vpg voda Nik.bazom 12mg "GF-germanflavour" i Sa Velvet cloud 80/20vpg 12mg. 1-Cookie GF-Bazom 5% Dao joj da Stoji...ma Da je Odmah bila Parljiva.. Sve je intenzivnja..U liver Cooki  i to s Potencjalom Za "daljne mix'ove" za 5! U VCloud Bazi Doza 6% ..zbog VGa u većom %ku... 2-Marshmellow *preporuka je 6% na 10ml... Stavio sam Lowdose 3% "Gf-bazu Da Vidim Te Nijance ..Twomuch ..lako može Cjelu Aromu Ogadit... Tako da manje je v.! Stajala je 2Dana ,dosta Slatkasti stih.. U pozadini Stvarno Cremaste ..M.mellow Okusa ali triba joj..malo 'Baca lagano na cremu od tučeni Žumanjka s sečerom*ima potencial 4vorka..Ako j.bolje legne "Allday mix za 5" (Vc bazi j.v.cremasta za5!) 3.Wintertraum-Božična želja 5%* Sa 4% i Vc bazom je Smiksao.. Miris joj je Wow... Dao joj 2dana.. Ali Nijemi pogod. Nepce Sa svojim Božićnim Stihom te *ono sto mi zasmetalo-dosta komplexna'tragovi Jabuke sušeni'cimeta 'Zacini kuh.vina te Vočnog Ćaja..brrrrr ..Mozda se to jos Sve slegne..ali zasad ..nogo-zanimljiva Je.. Te moran dodat na Tankomizeru DC 1,00 ohm(0,28nichr) Daje Od Setupu određj.gustu Aromatičnu Paru s "th" što mi Kod ostl.odgvr.! Ali ovde je Raskopa u njenje I naj naj Nijance.. neide.. A na Dripperu 06ohma Parralax coil/2in1 coil (030khntl)Udara Još Više Božično Nešto.. (inače mi Vočke ne leže...osim Ak San Skroz U Dilliriumu Nika..ali onda 2.ohm setup.. Ili Long DT ..da se Para m.ohladit;inaće nogo cekaju jos 2-3 cooki-lješnjak -mora da Je 'Bombastična.. Namikso odmah 50ml-Iznenadjenje+tajni sastoojak;). ..Tkoje probao "Zazo liquid...??!Avoria Arome im Dosta Blizu..u Sjeni Okusa*Eto. lipo iskustvo"i mixanje do "vlastitog Optimuma's Vrhunskim sastojcima..te Opremom to i 100% I iskoristit*Napokon ... Zdravlje mi *nadan se i Vama Svima zahvaljuje ' Moran Više neg Nekih na Njega Pazit...Tako Da Vam Želim Svima Skupa Sve Najbolje'Za Blagdane ..Blagosov i Zdravlja.. Te Lipi Užitaka  Lp zeljko81 Ps.nekim od vas Priredin malo Iznenađjenje... Sa zakašnjenjem..
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Cmulj
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 19 sij 2015 11:37 |
|
|
Evo i ja da postavim jedno pitanje. Uzeo bi ovu navedenu nikotinsku bazu. http://www.avoria-liquids.de/deutsche-l ... mg/ml?c=11Sad me zanima koju i koliko arome moram stavit na100 ml te baze? Da li na stranici ima i arome koje idu uz to? Nemojte mi zamjeriti na ovakvim pitanjima nov sam sto se tice mixanja tekucina. Sad sam dobio avoria bazu 50/50 9mg 100ml i stavio 10ml royal five od mystic juice i okus mi je odlican. Hvala na odgovorima
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 19 sij 2015 11:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
ako ti paše nastavi tako , nema se tu šta dodat
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Cmulj
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 19 sij 2015 12:07 |
|
|
|
Ma problem je u tome sto neznam gdje nabavit arome od mystical juice. Ovo sam dobio sve od frenda i rekao mi je kako da smiksam.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: avoria tekućine Postano: 19 sij 2015 13:15 |
|
|
|
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |