Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: HC Desert ship
 Post Postano: 26 lis 2011 17:43 
Moderator

Sanja, ovako, Kad god sam naručio gotove tekučine, od bilo kuda, nikad nisu bile iste.U savskoj sam uzeo onaj paket os 10 komada po 5 ml, RY#4 je bio savršen, onda uzmem 30 ml, ništa ne vredi.Iz Čajne slično, ako ne i lošije, makar je sve isti izvor, Dekang.Nema pravila kad mala chi-chi meša.Zato već dugo miješam sam, hm, ne ono šta mislite, nego liquide. Iako, ima izuzetaka, a to su kvalitetnije, a naravno i skuplje, tekučine, kao JC, da ne nabrajam. Zato, preporuka, kad želite kvalitetu, platite, a za svakodnevno uživanje sami mučkajte. To radim već dvije godine i nema problema, ali esencije FA, ili poneka od Dekanga (555, već ranije rekoh), a ima ih još, valjda, nisam se upuštao puno u to.Za one kojima se ne da mučkati, pa ZNA SE. :sinisa:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2011 18:01 

Pa da,tog sam se i bojala da nije uvijek isto.Ali mislim da ćemo morat probat naručit jer joj nema druge, s obzirom da neće ništa drugo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2011 19:49 

Svi mi koji smo narucili start paket u Savskoj, s njim smo dobili tobacco okus koji vise nikad i nigdje nismo uspjeli naci i tocno znamo na sto je Sanja mislila. Isto tako smatram da tu ulogu igra i nas pocetak parenja, pa je moguce da smo imali dozivljaj kakav kasnije naprosto nemamo jer ne przimo grlo i nepce duhanskim dimom vise.
Sve ostalo sto je receno stoji... samo mislim da necu cekati do Bozica da narucim malo JC-a u Parilici, jer bi moglo ponestati. Ali ga sacuvati za blage dane hocu... :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2011 23:41 
Administrator

sanja je napisao:
Baš me zanima kad pričate o dekang Tob,da nije to možda ipak ona tekućina koju je moja prijateljica kupovala u Savskoj i koju ona obožava ali više je nemaju.Sad je našla neku etiketu od njih na kojoj piše TOB HIGH,proizvođač Boge technology co.Shenzhen.A na flašici piše regular.Tekućina je mlječno svijetlo žuta,miris je dosta neugodan/meni/ono po smrdljivim čarapama :) .E sad vi koji ste je imali,kaj velite na opis?
Inače kaj se okusa tiče kao da ima mrvicu mentola ili tak nečega u sebi :conf:

Boge i Dekang su ista firma, ustvari jedna je napravila drugu - vec sam zaboravio koja koju. Mislim da je u pocetku bio Boge koji je osnovao Dekang specijaliziranu za proizvodnju liquida a Boge se specijalizirao za e-cigarete.

Boge/Dk tobacco uistinu ima miris po smrdljivim carapama. Ali i oni znaju napraviti pravu aromu. Ono sto jos imam u par refila je bozanstveni tobacco i da ga ima vise ozbiljno bi ga pario. No kako vidim i smrdljive carape imaju svoje trziste.

A ostalo je uvazeni kolega Chromex objasnio.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 09:15 

Kinta je napisao:
sanja je napisao:
Baš me zanima kad pričate o dekang Tob,da nije to možda ipak ona tekućina koju je moja prijateljica kupovala u Savskoj i koju ona obožava ali više je nemaju.Sad je našla neku etiketu od njih na kojoj piše TOB HIGH,proizvođač Boge technology co.Shenzhen.A na flašici piše regular.Tekućina je mlječno svijetlo žuta,miris je dosta neugodan/meni/ono po smrdljivim čarapama :) .E sad vi koji ste je imali,kaj velite na opis?
Inače kaj se okusa tiče kao da ima mrvicu mentola ili tak nečega u sebi :conf:

Boge i Dekang su ista firma, ustvari jedna je napravila drugu - vec sam zaboravio koja koju. Mislim da je u pocetku bio Boge koji je osnovao Dekang specijaliziranu za proizvodnju liquida a Boge se specijalizirao za e-cigarete.

Boge/Dk tobacco uistinu ima miris po smrdljivim carapama. Ali i oni znaju napraviti pravu aromu. Ono sto jos imam u par refila je bozanstveni tobacco i da ga ima vise ozbiljno bi ga pario. No kako vidim i smrdljive carape imaju svoje trziste.

A ostalo je uvazeni kolega Chromex objasnio.

ccccc ......umalo da narucim 300ml smrdljive carape :joj:

Povratak na vrh 

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club