|
.
Sada je: 27 tra 2026 14:02. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
rsvic
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 24 lis 2014 20:09 |
|
|
evo uzeo sam Mystic Juice - Green Fary sa mtm-a neki dan...parim na kayi i moram reć da sam ugodno iznenađen... ko da piješ sambucu samo što još i para izlazi  samo treba biti oprezan pošto nakon dva dana parenja,vidjeh da mi je plastični tank na kayi popucan...jel je moguće da je to jedna od onih tekućina koje uništavaju plastične tankove???
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 24 lis 2014 20:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
je sve što sadrži Absynth nagriza tankove , pitaj Medu kako Scorpion Blood jede tankove
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Svenstina
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 24 lis 2014 20:45 |
|
Pridružen: 30 svi 2013 13:08 Postovi: 105 Lokacija: Garešnica/Čakovec
|
Jep puca plastika od nje,uvjerio se osobno  I k tome,teško se je riješit mirisa i okusa kasnije.
_________________ Mod->Chi You,Hana modz,Ego Atty->Patriot foggy,Kayfun 3.1,Aspyre bdc,Tobh Atty V2
|
|
 |
|
 |
|
rsvic
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 24 lis 2014 21:13 |
|
|
povod za novu narudžbu sa ft-a ženo,vidi pukla plastika,naručit ću samo to 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 25 lis 2014 20:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
rsvic je napisao: povod za novu narudžbu sa ft-a ženo,vidi pukla plastika,naručit ću samo to  Muhahahahahaaaa .... znaš što će ti povjerovati 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 13 stu 2014 12:22 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Evo da obnovim malo temu sa ovim liquidom koji me spasio da ne odustanem od pare nakon uzludnih pokusja sa raznim kombinacijama FA i VZ koje su mi totalno preslatke i pre parfimirane. Isprobao od Mystica Red pasion i RY4 special i sta rec lijepo blago svilenkasti okus koji ne napada nego se stapa sa okusnim pupoljcima, da ima i pomalo slatkoce ali to je sekundarno, prevladava neki daleki okus duhana koji nemogu odrediti ali kod mene izaziva ugodu koju trazim. RY4 special meni slican ali intenzivniji i slađi, no posto sam u posljednje vrijeme isprobavao razne tekucine vise k... nekuzim osim da mi se svidjaju, e da nica je bilo 12 mg, a cini mi se da sam procitao da je omjer 50/50 tekucina izgleda dosta gusta. Sta rec na kraju, u pravo narucio aromu 5ml Red Pasion i Tabcoo Original koje cu ubaciti u Valterovu bazu 70/30 VG/PG 13mg. Javit cu kao je ispalo. Toliko od prinove na forumu. Poz....
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 25 stu 2014 15:12 |
|
|
Evo malo skromnog doprinosa temi. Kupio sam After eight i parim ga već dva dana. Opažanja do sad. Mentol malo prejak i predominantan. Čokolada je više kao neki aftertaste,puno suptilnija je. Skoro identičan mi je ostalim čoko mint tekućinama koje sam probao. Nije loše,ali ne oduševljava. Iskreno,više bi volio da je čokolada dominantni okus,a mentol onako suptilniji u pozadini,čisto da malo rashladi. Isto tako,nebi bilo loše da je malo slađa. Sve u svemu,neloše,ali nekako sumnjam da ću ponovno naručivat. Također,miris pare. Fali čokolade. Jbg,ja volim kad mi od pare miriši prostor 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 29 stu 2014 17:57 |
|
|
nissser je napisao: Evo malo skromnog doprinosa temi. Kupio sam After eight i parim ga već dva dana. Opažanja do sad. Mentol malo prejak i predominantan. Čokolada je više kao neki aftertaste,puno suptilnija je. Skoro identičan mi je ostalim čoko mint tekućinama koje sam probao. Nije loše,ali ne oduševljava. Iskreno,više bi volio da je čokolada dominantni okus,a mentol onako suptilniji u pozadini,čisto da malo rashladi. Isto tako,nebi bilo loše da je malo slađa. Sve u svemu,neloše,ali nekako sumnjam da ću ponovno naručivat. Također,miris pare. Fali čokolade. Jbg,ja volim kad mi od pare miriši prostor  Složit ću se, stvarno,možda zato kaj ne parim dugo ili kaj ,ali kao da čokolade nema ili je ima u tragovima,meni služi za iznenadit malo nepce i to je to ,nebum je narucivao vise jer mislim da bu i ova stajala bezveze.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Cmulj
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 27 sij 2015 23:21 |
|
|
|
Da li neko moze doci do broja mobitela od Bernard Pap? Ili mail?
Hvala
|
 |
|
Royal Vapor
|
Naslov: Re: Mystic juice Postano: 20 vel 2015 12:46 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 14:02. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |